Gryfin
Fanka BB :)
To bardzo pozytywna cecha, ale w sumie tu można czuć się dosyć anonimowo i w miarę bezpiecznieTak, ja już tak mam[emoji85] Jestem ostrożna w internecie, może trochę za ostrożna ale nie poradzę nic na to [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To bardzo pozytywna cecha, ale w sumie tu można czuć się dosyć anonimowo i w miarę bezpiecznieTak, ja już tak mam[emoji85] Jestem ostrożna w internecie, może trochę za ostrożna ale nie poradzę nic na to [emoji6]
Oczywiście różnie bywa. U mnie też raz cykl trwa 28 dni a raz 33. Ale ciągle miewam jakieś "objawy ciąży" co mnie psychicznie wykańcza. Dlatego teraz nie chce w ogóle zwracać na to uwagi. I wymyślać coraz to nowych objawówAle ten brak @ to tez musi być konkretny żeby uznać go za objaw[emoji6] u mnie po 3 dniach spóźnienia i tak małpiszon wredny się przyplątał [emoji3061]
Bardzo dobre podejście [emoji6]Oczywiście różnie bywa. U mnie też raz cykl trwa 28 dni a raz 33. Ale ciągle miewam jakieś "objawy ciąży" co mnie psychicznie wykańcza. Dlatego teraz nie chce w ogóle zwracać na to uwagi. I wymyślać coraz to nowych objawów [emoji6]
Polecam mace w proszku. Na mnie i na mojego M działa pobudzającoDziewczyny, tez macie partnerów/mężów których libido jest bliskie 0? Mój mąż już jakiś czas jakby wogole nie interesował się seksem... ja mam o wiele większe libido. Nie mówię o seksie codziennie, ale chociaż 1-2 razy w tygodniu. Jemu pasuje raz na miesiąc albo wogolei nie mówcie tu o staraniach ze może czuje presję... tak było juz przed staraniami.
Ja też jestem z tych co nie testują przed okresem. Dodatkowo, nigdy nie mam testu ciazowego w domu, więc nic mnie nie kusiMoim mottem jest też, najlepszy test ciążowy to nasz brak okresu (oczywiście nie w każdym przypadku, mówię tu o prawidłowych cyklach bez chorób [emoji6])
Oj, wybacz [emoji87][emoji28]To bardzo pozytywna cecha, ale w sumie tu można czuć się dosyć anonimowo i w miarę bezpiecznie [emoji6] ale teraz to sama mnie nastraszyłaś [emoji16][emoji28]
Ja nie mówię że mi się nie zdarzyło, bo chociażby w zeszłym miesiącu pokusiłam się i testowałam przed terminem @Ja też jestem z tych co nie testują przed okresem. Dodatkowo, nigdy nie mam testu ciazowego w domu, więc nic mnie nie kusi![]()
Ale napisałam coś nie tak? Czy żeby komentarz nie brzmiał dla Ciebie złowieszczo mam dodawać minki?Zluzuj trochę majty, nie dla każdego jest to oczywiste, sama dziewczyna napisała, że nie wiedziała
Nie masz za co przepraszać. Po prostu dla mnie to oczywiste, że beta pozytywna i to wysokaTo mój pierwszy cykl kiedy coś "wyszło" miałam cykle bezowulacyjne i leczenie nic nie dawało, zmieniłam leczenie itp. To moje pierwsze badanie beta w życiu więc jeszcze nie znam się na tym, przepraszam![]()