Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Życzę żeby nie przyszłaWitam po przerwie. Zeszlam z nocki, @ powinna być za dwa dni.... Ape musiałam siknąć. Jak myślicie, przyjdzie? Zobacz załącznik 1226839Zobacz załącznik 1226840
No oby oby... 3 lata temu stracilam ciążę w 8+3, takze teraz to chyba będę się z sobą jak z jajkiem obchodzić :-)Życzę żeby nie przyszła [emoji3526] gratuluje [emoji1690]
Myślę że nieWitam po przerwie. Zeszlam z nocki, @ powinna być za dwa dni.... Ape musiałam siknąć. Jak myślicie, przyjdzie? Zobacz załącznik 1226839Zobacz załącznik 1226840
CO DALEJ...
Dziewczyny jakie były u Was kolejne kroki po badaniu drożności?
Miałam już AMH, hormony, partner badanie nasienia swimup, wszystkie badania są w normie. Mam brać wit D i kwas foliowy. W środę robię drożność jajowodów.
Czy u Was też wyniki badań są w porządku A mimo to nie zachodzicie??
Możesz powiedzieć do jakiej kliniki mas jest umówiony ?Witam się w 2dc, wczoraj przyszła @ dzisiaj się rozkręciłazaczynam 7 cykl starań, mąż umówiony na badanie nasienia
![]()
InviMedMożesz powiedzieć do jakiej kliniki mas jest umówiony ?
Wygląda na to że jedziemy na tym samym wózku, u mnie również "wszystkie badania w normie".. Czekam ciągle na ten nieszczęsny okres i między 12 a 15dc ide na drożność. Powodzenia i daj znać koniecznie jak było!CO DALEJ...
Dziewczyny jakie były u Was kolejne kroki po badaniu drożności?
Miałam już AMH, hormony, partner badanie nasienia swimup, wszystkie badania są w normie. Mam brać wit D i kwas foliowy. W środę robię drożność jajowodów.
Czy u Was też wyniki badań są w porządku A mimo to nie zachodzicie??