Oby nie przyszłaWitam po przerwie. Zeszlam z nocki, @ powinna być za dwa dni.... Ape musiałam siknąć. Jak myślicie, przyjdzie? Zobacz załącznik 1226839Zobacz załącznik 1226840
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby nie przyszłaWitam po przerwie. Zeszlam z nocki, @ powinna być za dwa dni.... Ape musiałam siknąć. Jak myślicie, przyjdzie? Zobacz załącznik 1226839Zobacz załącznik 1226840
Zrób screen całego cyklu nie przed samą domniemaną owu, to postaram się zinterpretować@HeraUnique proszę o pomoc. Dzisiaj, byłam sprawdzić progesteron. Wynik 28,7. Według aplikacji, jest to 8 dpo. Mam PCOS i teraz nie biorę żadnych leków. Niżej wrzucam mój wykres z temp. Czy to możliwe, że doszło do owulacji? Lekarze straszyli mnie, że bez stymulacji nie będę miała owulacjiZobacz załącznik 1227182
No to nic z niego nie odczytam bo nie widzę wcześniejszych temperatur@HeraUnique Niestety, to jest prawie cały wykres. Temperaturę zaczęłam mierzyć, dopiero od 11dc. Aplikacja pokazuje, że 22.01 powinnam dostać @. Ale testowanie planuje najszybciej na 23.01 lub 24.01. Oczywiście, jeżeli szybciej się nie pojawi.
Ta 6, faktycznie była mierzona prawie 3h później. No nic, pozostaje mi czekać i w razie co, dalej mierzyć temperaturę. Dziękuję bardzo za pomocNo to nic z niego nie odczytam bo nie widzę wcześniejszych temperaturwidzę jedynie, że ta 6 była mierzona o innej porze więc może być wypadkową i wcześniej mogłaś mieć takie jak te 3,4,5 I wtedy skok wskazywałby na to, że owu była
![]()
Ja miałam podobnie właśnie w tym cyklu. Najpierw rósł jeden potem się zatrzymal i nagle niewiadomo skąd było widac drugi wiekszyA inne pecherzyki, nie rosły? Mi raz jeden rósł i zniknął, owu nie było, ale okazało się ze zaczął rosnąć inny i jednak owu się odbyła ale tydzień później.
Zgadzam się że wszystkim, idź do innego ginąA co mówią normy z laboratorium? Jest możliwość by owu była później? W 9 tygodniu to już spory zarodek miałam a 12 znalam już płeć na prenatalnych, nie czekalabym za długo tylko szybko poszlabym do innego lekarza sprawdzić co jest grane. No i beta na 9 tydzień też wg mnie powinna być dużo wyższa :-( koło 1000 to tak 5 /6 tydzień. To pierwsza ciąża?
Ostatni do podobnych wniosków doszłam. Złapałam się na tym, że nic za bardzo nie planuję bo może będę w ciąży.Wiecie co? Dzisiaj w pracy ukladalam sobie plan jak to będzie jak wrócę po ciąży do pracy, kiedy kąpiel kiedy spacer itp jak się będę wymieniać opieką z mężem itp. A po jakiejś godzinie takich przemyśleń dotarło do mnie że mi zycie przez to ucieka, że powinnam raczej planować jak spędze z mężem niedzielę i co przyjemnego dla nas zrobię a nie marzyć o przyszłości. No więc po pracy wieczorem pojechałam do sklepu kupiłam winko, mięsko na tatara,produkty na sushi i dibrr ciacho idzwonię do męża i mówię że będę w domu przed 20 itd. A ten do mnie że jest w piwnicy i sprzątakuwa ! Jeszcze tam siedzi
ale wiecie co? Zajebiscie bo nie dość z będę będe miala posprzatana piwnice to jeszcze cały weekend miło spędzę z mężem, no licząc od jutra bo cały czas tam siedzi
A więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
pozdrawiam was i życzę stosunkowo udanego weekendu
![]()