Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze spokojnie, grzecznie próbowałam uświadamiac... I co za każdym razem słyszałam? Że się WYMĄDRZAM. Że tylko CHODZĘ PO TEMATACH I SIĘ WYMĄDRZAM. Bo nie mam co robić w zyciu.A czy uświadamianie mam okraszac buzkami, brokatem i kwiatkami? Wtedy będzie ok? Bo normalny wpis widzę jest nie na miejscu![]()
A miałaś monitoring? Na pewno masz owulację? Drożność jajowodow też mialas? Kurczę... 22 cykle to już naprawde długo przy idealnych wynikach...W naszym wypadku to 22 cykl starań. Badania oboje wzorowe, owulacje miałam równo w sylwestra, cykle 29 dniowe, wczoraj minął termin @, test negatywny choć w pierwszej ciąży negatywne testy miałam nawet po potwierdzeniu ciąży już u lekarza. Chyba przestałam się łudzić i czekam na @strasznie mi źle z tym ale już straciłam nadzieję że się uda
Tak, wszystko co mogliśmy zrobić, zrobiliśmy. Temp mierze codziennie i póki co dzień po spodziewanej miesiączce 37.4 ale boję się znów rozczarowaćA miałaś monitoring? Na pewno masz owulację? Drożność jajowodow też mialas? Kurczę... 22 cykle to już naprawde długo przy idealnych wynikach...
W naszym wypadku to 22 cykl starań. Badania oboje wzorowe, owulacje miałam równo w sylwestra, cykle 29 dniowe, wczoraj minął termin @, test negatywny choć w pierwszej ciąży negatywne testy miałam nawet po potwierdzeniu ciąży już u lekarza. Chyba przestałam się łudzić i czekam na @strasznie mi źle z tym ale już straciłam nadzieję że się uda
Kupuje te z Rossmanna i weryfikując z badaniami u gin sprawdzają sięStosujecie w tym miesiącu jakieś 'wspomagacze'? Ananas na zagnieżdżenie, olej z wiesiołka na śluz?ja w tym miesiącu spróbuję znów z testami owulacyjnymi, ciekawe, czy coś mi pomogą.
słyszałam o testach owulacyjnych w Rossmannie, domowe laboratorium czy coś takiego? Macie doświadczenia?
![]()