Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie aktualnie 3dc, po 38 dniach oczekiwania przyszła @ niestety :/ po czerwcowych wydarzeniach niestety trochę mi się rozregulowały cykle, ale jestem dobrej myśliCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
nawet olej rzepokowy tłoczony na zimno ma dużo Omega 3 i jest pyszny dla mnie dodajesz do sałatek, kaszy czego chcesz, Omega 6 zazwyczaj za dużo zjadamy i mamy dysproporcje w naszym ciele, olej tez jest super ale z apteki z lodówki trzymamy go w ciemnej lodówce ale ma posmak ryby dla mnie, można kupić zwykłe tez siebie lniane które jest tańsze i mielić posypywać jedzenieDziewczyny bierze któraś z was omega 3 6 9? W jakiej postaci? Nie jem ryb, suplementy są dla mnie za duże do połknięcia. Wiem że ważne są w planowaniu i w ciąży ale nie wiem w czym prócz ryb znaleźć. Olej lniany omega 3 a omega 6 i 9?
WykluczoneHmmm może podrażnienie, infekcja?
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was [emoji16][emoji169] Jak się czujecie? Który dc?
I jeszcze mi się przypomniało że giną mówiła żeby nie brać za dużo witaminy A bo bo źle wpływa w początkowej fazie na ciążęTran, olej lniany,
Wykluczone![]()
Ja dzisiaj jestem w 5dc i czuję się bardzo dobrzeCześć! Ja obecnie jestem w 15dc, owulacja prawdopodobnie jutro, max środa [emoji2960] wiec działamy [emoji51]
A jak u Ciebie? [emoji4]
Dziewczyny bierze któraś z was omega 3 6 9? W jakiej postaci? Nie jem ryb, suplementy są dla mnie za duże do połknięcia. Wiem że ważne są w planowaniu i w ciąży ale nie wiem w czym prócz ryb znaleźć. Olej lniany omega 3 a omega 6 i 9?