kara86
Fanka BB :)
oj wywróciTez mam taką nadziejęchociaż czasami łapie mnie przerażenie bo mimo, ze pragnie się maluszka to gdzieś z tylu głowy siedzą myśli jak to będzie, ze całe życie się wywróci do góry nogami
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj wywróciTez mam taką nadziejęchociaż czasami łapie mnie przerażenie bo mimo, ze pragnie się maluszka to gdzieś z tylu głowy siedzą myśli jak to będzie, ze całe życie się wywróci do góry nogami
![]()
Miałam podobne wyniki i ginekolog nic nie powiedziała na ten temat, jedynie, że kobieta to nie książkaFSH powinno być wyższe od lh. W którym dc badania?
Tsh idealne![]()
Naprawde?, o literówki też sie czepiamy czy odnosimy się do meritum? Ech, szkoda pisać
Mi ginekolog powiedział, że LH i FSH powinny być w stosunku 1;1. W którym dniu robiłaś badania?Dziewczyny, mam wyniki badań, generalnie wygląda na to, że wszystko jest w normie ale może Wam coś więcej powiedzą te wyniki:
TSH 1,48 ulU/ml - norma lab 0,27 - 4,2
FSH 6,52 mlU/ml - norma faza folikularna 3,5 - 12,5
LH 8,88 mlU/ml - norma faza folikularna 2,4 - 12,6
Estradiol 73,10 pg/ml - norma faza folikularna 12,4 - 233
Prolaktyna 13,80 ng/ml - norma 4,79 - 23,3
Coś Wam mówią te wyniki? Będę wdzięczna za sugestie![]()
Miałam podobne wyniki i ginekolog nic nie powiedziała na ten temat, jedynie, że kobieta to nie książka![]()
Mi ginekolog powiedział, że LH i FSH powinny być w stosunku 1;1. W którym dniu robiłaś badania?
Ja niedługo kończę 37Hej dziewczyny. Ja kończę drugi cykl starań, ale chyba zaczynam schizować. Raz sobie coś wkręcam, żeby za chwilę stwierdzić, że to na pewno nie to8 lat temu jak chciałam bobasa z mężem to zaczęliśmy 1 cykl intensywnych starań i się udało. A teraz niestety, przypuszczam, że nie będzie tak łatwo. 34 lata na karku, a czuję, że to ostatni dzwonek
mam nadzieję, że atmosfera na forum jest przyjazna
![]()
W takim razie trzymam kciuki. Ja w sobotę będę testować, ale raczej wątpię.Ja niedługo kończę 37także masz jeszcze czas
u nas leci 3cs i oby ostatni
![]()
I ja trzymam za CiebieW takim razie trzymam kciuki. Ja w sobotę będę testować, ale raczej wątpię.