nowafalaa
Fanka BB :)
Trzeba mieć wiare4 cykle na luzie może się uda może nie, 2 następne spędzone na monitoringach, więc w sumie to jest mój 6 cykl, jak tylko przyjdzie ta wredna @ to zaczniemy 7cs (taki 3cs na poważniej)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba mieć wiare4 cykle na luzie może się uda może nie, 2 następne spędzone na monitoringach, więc w sumie to jest mój 6 cykl, jak tylko przyjdzie ta wredna @ to zaczniemy 7cs (taki 3cs na poważniej)
Bardzo współczuję, musisz być twardaJa poroniłam 19.12 i nadal czekam na pierwsza @. Także nawet jeszcze pierwszego cyklu nie zaczęłamale będziemy działać.
Wiarę mam, gorzej z cierpliwościąTrzeba mieć wiaresorki ze tak wpadłam ni stąd ni z owąd, uznałam że napiszę można się po wspierać i wygadać..
A mogę zapytać jakie to były badania krwi?![]()
to zależy kiedy owulacja była jeśli nie wiesz tego to ilu dniowe cykle masz?Dziewczyny czy beta 15 dni po stosunku wyjdzie w razie czego już wyższa? Jutro wybieram się na krew
Ja robiłam wszystko w gyncentrum w Częstochowie, główny oddział jest chyba w Katowicach i stamtąd przyjeżdżają lekarzeMiłego poniedziałku!!
Mój zaczął się cudownie, o 3:30 przez potworne skurcze i przywitałam się z... Więc zaczynamy 6cs, remont prawie skończony, przeprowadzka na ostatniej prostej, te pokoje trzeba jakoś zapełnić
więc zaczynamy się diagnozować.
W związku z tym pytanie - czy któraś z was ma do polecenia miejsca/lekarzy w Katowicach lub okolicach do Sono HSG I badań nasienia?
cykle 29 dniowe jak w zegarku. Owu w sylwestrato zależy kiedy owulacja była jeśli nie wiesz tego to ilu dniowe cykle masz?