• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które to robiły już monitoringi owulacji. Kiedy go zaczynać co ile dni wykonywać USG ? Ile mm ma mieć pęcherzyk żeby wiadomo było że można się starać bo pęknie ? Wiem że to on podstawowe pytania ale nigdy tego nie przeprowadziłam a w tym miesiącu chyba będę chciała sprawdzić.

Dziewczynki pomóżcie, nie wiem co się dzieje 😔...dziś 11 dc, śluz badany rano był kremowy i biały, a teraz poszłam do łazienki i zobaczyłam w nim krew...
Może to otarcie, albo pękł żylak, może infekcja i jest sucha śluzówka pękająca? Jeśli to tylko drobna ilość to nie warto się przejmować. Choroby endometrium wykluczone? Np. polipy? Mięśniaki?

Obczaję, dziękuję! Ten doktor w Częstochowie cię prowadzi?
Tak 🙂 byliśmy na konsultacji dla par, warto przed wizytą zrobić pełne badania nasienia u partnera. Mój mąż zrobił to co mu poleciła recepcjonistka i później na wizycie zlecił 2 kolejne, bo tamte podobno są potrzebne ale jak wychodzą ok, to nic nie mówią...a jak źle to i tak trzeba dorobić 😂 wtedy będzie już miał jakiś obraz. Ja robiłam badania krwi, żelazo, hormony tarczycy itp. także miałam pobrane wymazy pod kątem bakterii i grzybicy. Mi akurat wyszły dwie bakterie i musiałam się leczyć ale bardzo szybko po leczeniu miałam drugi wymaz "ufff czysty" i szybko zrobione hsg 😁 może nie jest to tanie ale od września do grudnia dostaliśmy bardzo dużo odpowiedzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry