reklama

Staraczki 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które to robiły już monitoringi owulacji. Kiedy go zaczynać co ile dni wykonywać USG ? Ile mm ma mieć pęcherzyk żeby wiadomo było że można się starać bo pęknie ? Wiem że to on podstawowe pytania ale nigdy tego nie przeprowadziłam a w tym miesiącu chyba będę chciała sprawdzić.

Dziewczynki pomóżcie, nie wiem co się dzieje 😔...dziś 11 dc, śluz badany rano był kremowy i biały, a teraz poszłam do łazienki i zobaczyłam w nim krew...
Może to otarcie, albo pękł żylak, może infekcja i jest sucha śluzówka pękająca? Jeśli to tylko drobna ilość to nie warto się przejmować. Choroby endometrium wykluczone? Np. polipy? Mięśniaki?

Obczaję, dziękuję! Ten doktor w Częstochowie cię prowadzi?
Tak 🙂 byliśmy na konsultacji dla par, warto przed wizytą zrobić pełne badania nasienia u partnera. Mój mąż zrobił to co mu poleciła recepcjonistka i później na wizycie zlecił 2 kolejne, bo tamte podobno są potrzebne ale jak wychodzą ok, to nic nie mówią...a jak źle to i tak trzeba dorobić 😂 wtedy będzie już miał jakiś obraz. Ja robiłam badania krwi, żelazo, hormony tarczycy itp. także miałam pobrane wymazy pod kątem bakterii i grzybicy. Mi akurat wyszły dwie bakterie i musiałam się leczyć ale bardzo szybko po leczeniu miałam drugi wymaz "ufff czysty" i szybko zrobione hsg 😁 może nie jest to tanie ale od września do grudnia dostaliśmy bardzo dużo odpowiedzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry