Głowa do góry nie tym razem to innymJa zaryzykowałam bo i tak test leżał ale negatywny, dzisiaj 39 dc więc już raczej nic z tego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry nie tym razem to innymJa zaryzykowałam bo i tak test leżał ale negatywny, dzisiaj 39 dc więc już raczej nic z tego
Ja mam dokładnie taTo jest to? Czy jak znalezc tą czerwona?![]()
Ja tak zrobiłam - mąż mnie podpuścił i nie zaluje bo przynajmniej badania porobiliśmy i wiemy co robić- jeszcze za tydzień mam wizytę aby omawiać wyniki nasieniaZawsze możesz trochę nagiąć że rok już minął. Gdybym była taka " mądra " wcześniej to też bym tak zrobiła A nie czekała rok .alr cóż ,czasu nie cofne. A może tak miało być![]()
Idziecie razem na wizytę? Do androloga?Ja tak zrobiłam - mąż mnie podpuścił i nie zaluje bo przynajmniej badania porobiliśmy i wiemy co robić- jeszcze za tydzień mam wizytę aby omawiać wyniki nasienia![]()
Mam pytanie do dziewczyn które to robiły już monitoringi owulacji. Kiedy go zaczynać co ile dni wykonywać USG ? Ile mm ma mieć pęcherzyk żeby wiadomo było że można się starać bo pęknie ? Wiem że to on podstawowe pytania ale nigdy tego nie przeprowadziłam a w tym miesiącu chyba będę chciała sprawdzić.
Miał być w sobotę, aplikacja pokazuje opóźnienie 5 dni, w poniedziałek idę do ginekologa o ile nie dostanę wcześniejBardzo mi przykroA ile dni spóźnienia? Idziesz do lekarza to skontrolować?
Ja przyjmuje luteinę nie mam bolących piersi, natomiast w każdym miesiącu przez pierwszy dzień lub 2 gigantyczny ból głowy, ale potem mijaWitam Was
dziś u mnie 25 d.c., wczoraj wieczoram miałam taki parszywy humor, że samej ze soba było mi cięzko... przy duphastonie tak bolą mnie piersi, że masakra, ktoś też tak ma?