młoda1994
Fanka BB :)
Ja mam sporo śluzu lejącego się przezroczysty jest. Nawet wkładka nie pomaga mimo częstego zmienianiaA powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam sporo śluzu lejącego się przezroczysty jest. Nawet wkładka nie pomaga mimo częstego zmienianiaA powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Rocznikowo 36Czy są tutaj kobietki po 35 roku? Ja mam 37 niestety i mój wiek troszkę mnie martwi, ale staram się tym tak bardzo nie martwić.
Ja ostatnio mam w kolorze lekko żółtym.A powiedzcie kochane jak wyglada wasza wydzielina przed @ .
Za 2 tygodnie 37 lat skończęCzy są tutaj kobietki po 35 roku? Ja mam 37 niestety i mój wiek troszkę mnie martwi, ale staram się tym tak bardzo nie martwić.
J też pisze jak kura pazurem. Jednak temu słowu nie podołałam hahahDobrze, że mam paskudne pismo i dzięki temu wystarczy, że 3litery dopasuje i znam temat to już całość umiem rozczytać [emoji1787]
Miałam wynik 3,1 i tak.. Miałam brać eututox. Lecz zaproponowano mi oviran (diabetolog zaproponował) czyli zwykły lek na poprawę hormonów. Po 3 msc brania ovarinu tsh 1,67. Ty masz jeszcze mniejsze tsh to powinien być wynik jeszcze bardziej zadowalający. Wynik 2 moim zdaniem jest ok, nawet do starańDziewczyny, czy którejś z Was podczas starań lekarz zalecił Wam Euthyrox przy TSH 2? Jestem po dwóch poronieniach, ostatnie w 8 tyg. Jeszcze przed poronieniem robiłam badania ciążowe i TSH wynosiło 1,17 a ok. dwa tyg.po łyżeczkowaniu było 2. Byłam u ginekologa i ten powiedział, że muszę zacząć brać Euthyrox, bo jest to za wysoki wynik do zajścia w ciążę. Mam mieszane uczucia co do brania tego leku, bo wydaje mi się, że wynik 2 nie jest tragedią i nie wiem co robić
Chyba to pierwsze, bo długa nazwaAndrostendion albo estradiol ale bardziej chyba to pierwsze![]()
No ja właśnie tez od jakichś 3 tyg mam takie białko jajka i lekko podbarwione na żółtoJa ostatnio mam w kolorze lekko żółtym.