reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Super! A czułaś, że może być wcześniej? Jakieś objawy?Dziewczyny, złapałam ją! Owulacja miała być 1 lutegotestujcie jak najszybciej, bo warto
![]()

Super! A czułaś, że może być wcześniej? Jakieś objawy?![]()
Trochę mnie pobolewa brzuch po prawej stronie ale powiem Wam, że odkąd się staramy to często mnie bolą jajniki, nie wiem dlaczego. Trochę śluzu było ale w sumie dopiero przy zbliżeniu. Jakoś intuicja mi podpowiedziała, żeby siknąć na test.

staraczka_22
Wyczytalam ostatnio, że jeśli nie idą starania to czasem warto sprawdzić pełen panel krzepliwości krwi, robiłyście te badania?
Gryfin
Nie nigdy, a za co odpowiada ta krzepliwość krwi jeśli chodzi o starania?Wyczytalam ostatnio, że jeśli nie idą starania to czasem warto sprawdzić pełen panel krzepliwości krwi, robiłyście te badania?

K
Katijah
Gość
A u mnie nie ma w rodzinie bliźniąt a ja w tej ciąży poronionej miałam bliźniaczki. TakżeJa mam siostry bliźniaczki, u mnie szanse zerowe, bo co drugie pokolenie![]()

Teraz nie chcę bliźniąt, bo wiem jaka to ryzykowna ciąża

Nessii_
Dziewczyny! W końcu tydzień spóźniona, po 36 dc przyszła
W czwartek 3dc chce iść na podstawowe badania. Czy powinnam zrobić coś jeszcze (lub nie robić):
Tsh, Ft3, Ft4, FSH, Lh, estradiol, prolaktyna, progesteron, androstedion, shbg, testosteron, testosteron wolny

W czwartek 3dc chce iść na podstawowe badania. Czy powinnam zrobić coś jeszcze (lub nie robić):
Tsh, Ft3, Ft4, FSH, Lh, estradiol, prolaktyna, progesteron, androstedion, shbg, testosteron, testosteron wolny
kasienka0891
Moj tata miał siostrę bliźniaczkę także u mnie spore szanseJa mam siostry bliźniaczki, u mnie szanse zerowe, bo co drugie pokolenie![]()

Gryfin
Chyba jeszcze DHEA-S?Dziewczyny! W końcu tydzień spóźniona, po 36 dc przyszła

reklama
Podziel się: