Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
32 latka i staramy się o pierwsze dziecko [emoji846]Dziewczyny, a tak z ciekawości - ile macie lat i dla których z Was to będzie pierwszą ciąża? [emoji846]
Jak się czujesz? Udalo Ci się, czy ingerowali?33 lata. To będzie czwarta ciąża...
Czuję się bardzo dobrze, miło że pytasz. Niestety trzeba było łyżeczkować(liczyłam się z tym). Ale może dzięki temu, że mało co zostało w macicy, to teraz praktycznie nie krwawię. A Ty też już doszłaś do siebie? Mam kontrolę za mc. Od razu umówiłam się na cytologięJak się czujesz? Udalo Ci się, czy ingerowali?
32 lata. Dwie ciąże stracone na bardzo wczesnym etapie, więc kolejną będę traktować jak pierwsząDziewczyny, a tak z ciekawości - ile macie lat i dla których z Was to będzie pierwszą ciąża?![]()
31 lat i czekam żeby się wstrzelić w 3 ciążęDziewczyny, a tak z ciekawości - ile macie lat i dla których z Was to będzie pierwszą ciąża?![]()
„oba razy!”31 lat i czekam żeby się wstrzelić w 3 ciążę![]()
Generalnie oba razy to bylo dokładnie 1 cykl starań i gotowe, jakaś maciorka rozpłodowa jestem, ale tak strasznie lubię te emocje, że posiedzę tu z Wami nim powiem: ok, teraz robimy![]()
Moj maz dzis znów mnie nagabywał żeby już robić, ale ja chcę w końcu mieć noworodzia na lato, a nie pchać te biedne maluchy w te wszystkie kombinezony i spiwory (jedno dziecko padziernik, drugie grudzień)![]()
Tak, mnie już nosi. Najgorsze to czekanie na wyniki. W pon spróbuje zadzwonić może już coś będzie. Teraz grzecznie czekam na pierwszą @Czuję się bardzo dobrze, miło że pytasz. Niestety trzeba było łyżeczkować(liczyłam się z tym). Ale może dzięki temu, że mało co zostało w macicy, to teraz praktycznie nie krwawię. A Ty też już doszłaś do siebie? Mam kontrolę za mc. Od razu umówiłam się na cytologię![]()
Xd też bym chciała i w tej ciąży ustrzelić odrazu. Haha córka zw stycznia. Noworodek w kombinezonie to Pikuś przy niemowlęciu nudyscie które nagle na zimę w coś ubierają na spacery.31 lat i czekam żeby się wstrzelić w 3 ciążę
Generalnie oba razy to bylo dokładnie 1 cykl starań i gotowe, jakaś maciorka rozpłodowa jestem, ale tak strasznie lubię te emocje, że posiedzę tu z Wami nim powiem: ok, teraz robimy
Moj maz dzis znów mnie nagabywał żeby już robić, ale ja chcę w końcu mieć noworodzia na lato, a nie pchać te biedne maluchy w te wszystkie kombinezony i spiwory (jedno dziecko padziernik, drugie grudzień)![]()