Gryfin
Fanka BB :)
Miłego dnia dla Was kochaneCześć dziewczynyod rana jestem załatana nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać
Nie ma jeszcze wyników, jak mąż wróci z pracy mówi, że zadzwoni do kliniki i sprawdzi o co chodzi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miłego dnia dla Was kochaneCześć dziewczynyod rana jestem załatana nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać
Nie ma jeszcze wyników, jak mąż wróci z pracy mówi, że zadzwoni do kliniki i sprawdzi o co chodzi
![]()
Hej [emoji4] Tabletki olej z wiesiołka jakie u Was cuda czynią? Ja dostałam na uregulowanie hormonów (ból piersi)
Hej [emoji4] Tabletki olej z wiesiołka jakie u Was cuda czynią? Ja dostałam na uregulowanie hormonów (ból piersi)
Ja 28dc, wstrzymuje się do piątku z testowaniem *cykle 29dn.Miłego dnia dla Was kochaneJak się czujecie? Który dc?
Potwierdzam 87 [emoji4]
Ja II połowy lutego, więc już czuje oddech 34latki na plecach [emoji1] Długo staracie się o bobo?
Trzymam kciuki za CiebieJa 28dc, wstrzymuje się do piątku z testowaniem *cykle 29dn.
Bóle jajnikow ustapily (towarzyszyły mi od owulacji). Od wczoraj delikatne plamienie, kawa z mlekiem.
Studzę emocje, ale chcialabym żeby okazało się to.implementacją.
wizyta jak wizyta, stwierdziła ze są dwa pecherzyki dominujące i mam przyjść za tydzień sprawdzić narazie 12 i 13 mm. Usg zrobi jak nie przestaną piersi bolec. Bo właśnie miesiąc temu miałam i było wszystko ok... trochę się zawiodłam, miałabym już spokój ale No cóż.O właśnie jak tam po wizycie?
Ja stosowałam olej z Wiesiołka na ilość i jakość śluzu płodnego.
Niech się dzieje wolą nieba, jak teraz się nie uda, walczymy dalej.Trzymam kciuki za Ciebieale jeśli kolor to kawa z mlekiem to raczej nie implantacja*, bo z tego co kojarzę to wtedy, pojawia się żywy, czerwony kolor
![]()