reklama

Staraczki 2021

Naprawdę dobre wyniki, wysoka koncetracja, morfologia ponad normy, jeżeli Cię to uspokoi, jest dużo dużo lepiej niż u nas 🙂nic, tylko brać się do roboty 😁 cieszę się bardzo, czekam na dwie krechy ❤️

My na etapie rozważań, in vitro czy inseminacja.. 18 lutego mamy wizytę u Pani ginekolog, tutaj u nas w Niemczech, będziemy debatować. Pozdrawiam Cię serdecznie 😘

@AnetaManiak
Ja blisko granicy, okolice Drezna, również pozdrawiam gorąco 🙂

reklama
Cześć dziewczyny :) u mnie dziś 19 dc. Choroba kompletnie mnie rozłożyła, okazało się że mam covid i zapalenie płuc z nim związane, w końcu zaczynam się trochę lepiej czuć ale kilka dni miałam wyjęte z życia bo prawie w ogóle nie wstawałam z łóżka. Kolejny cykl też będziemy musieli odpuścić, bo czuję sama po sobie że mój organizm jest wycieńczony po tym wszystkim i będzie potrzebował czasu na powrót. Trzymam bardzo mocno kciuki za Wasze kreseczki ☺️

Dziewczyny, kupiłam wreszcie diostinex, cena przerażała ale sprzedawali na sztuki w tej aptece i dostałam ostatnie 2 tabletki ☺️🤷‍♀️ tylko zastanawiam się czy moja prolaktyna (w normie ok 25 a norma do 29,9) wymaga jego ingerencji? Któraś miała taka sytuacje? Wiem, ze prolaktyna powinna być coś koło 20 aby się udało ale wyczytałam o ziołowych costangus czy coś podobnego. A skutki uboczne diostinexu są dla mnie straszne bo jak mi spadnie moje niziutkie ciśnienie to się boje 😝🤣

Dziewczyny, kupiłam wreszcie diostinex, cena przerażała ale sprzedawali na sztuki w tej aptece i dostałam ostatnie 2 tabletki ☺️🤷‍♀️ tylko zastanawiam się czy moja prolaktyna (w normie ok 25 a norma do 29,9) wymaga jego ingerencji? Któraś miała taka sytuacje? Wiem, ze prolaktyna powinna być coś koło 20 aby się udało ale wyczytałam o ziołowych costangus czy coś podobnego. A skutki uboczne diostinexu są dla mnie straszne bo jak mi spadnie moje niziutkie ciśnienie to się boje 😝🤣
Castagnus to inaczej niepokalanek. Jak lekarz ci zalecił te tabletki to powinnaś wziąć.

Ja bralam tez dostinex ale 1/4 tabletki, nie odczuwalam zadnych skutkow ubocznych 😊

Hej dziewczyny musze się zapytać bo zwariuję pytanie do dziewczyn które poroniły ile czekałyście na @ ja poroniłam 15 grudnia i do dzisiaj jej nie mam i czy jest możliwość zajścia w ciążę zaraz po poronieniu jak jeszcze @ nie było?

Drugi
Ale na pierwszym nie dotarłam na kolejna wizytę sprawdzić Czy pękł bo dopadło mnie przeziębienie - wiec zrobiłam progesteron który wyszedł bliski 7.
Lekarz kazał mi brać duphaston od dzisiaj przez 10 dni - aby się cykl nie rozlegulowal
I od kolejnego cyklu mam brać lamette od 2 do 7 dc i przyjść na monitoring w 12 dc😶
Czy jest tu ktoś kto brał lamette- są efekty??napiszcie

Ja jestem w drugim cyklu z lametta, ale biorę 2-6dc. W pierwszym cyklu stymulowanym pęcherzyk urósł i pękł. Teraz jestem w drugim cyklu i owulacja mi się przesunęła, byłam wczoraj na monitoringu to pęcherzyk miał 23mm (15dc) dziś testy owu pozytywne, ale czy pęcherzyk pęknie...🤷🏻‍♀️Duphaston biorę 16-25dc. Na mnie lametta działa jeżeli chodzi o wzrost pęcherzyka. Biorę jeszcze dodatkowo formetic na IO.

Też czytałam o Castagnus 🤔 z tego co widzę to bardzo dużo osób chwali, jeśli chodzi o niewielkie odstępstwa od normy.
Zastanawiałam się właśnie czy przy niezbyt podwyższonej prolaktynie ( u mnie 33, przy normie 27) nie możnaby spróbować najpierw z nim, ale jak mówisz, że powinna być ok 20, to chyba jednak mam jej trochę za dużo.. 😂
Odezwij się jak będziesz się czuła po tabletkach, które dostałaś! 😊

reklama
witajcie ja tez w maju skończę 37 lat.. i też zaczęłam w styczniu pierwszy cykl starań. Ciekawa jestem jak to będzie bo wiek już swoje robi
Ja też za parę dni kończę 37 lat 😉
Hej dziewczyny musze się zapytać bo zwariuję pytanie do dziewczyn które poroniły ile czekałyście na @ ja poroniłam 15 grudnia i do dzisiaj jej nie mam i czy jest możliwość zajścia w ciążę zaraz po poronieniu jak jeszcze @ nie było?
@ dostałam po poronieniu jakoś po 28-30 dniach. W ciążę można jak najbardziej zajść. Zrób test jeśli masz obawy a jak będzie negatyw to do ginekologa lepiej idź.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry