Gryfin
Fanka BB :)
DziękujęTak czytam was i stwierdzam,że wy jesteście takie dojrzale, doswiadczone. Ja w porównaniu do was jestem zero wiedzy. Tyle co normalnie wiem.
Az dziwnie się poczułam.
@Gryfin Super wyniki
Trzymam kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujęTak czytam was i stwierdzam,że wy jesteście takie dojrzale, doswiadczone. Ja w porównaniu do was jestem zero wiedzy. Tyle co normalnie wiem.
Az dziwnie się poczułam.
@Gryfin Super wyniki
Trzymam kciuki
Nie chce mi się miniaturka otworzyćMyślicie,że to pozytywny test na owulacje? Różnie określają producenci i ja już normalnie mam namieszane w głowie![]()
Dobrze wiedzieć bo myślałam,że tylko ja taka ciemna jestem i zaczęłam powoli myśleć,że chyba nie jestem odpowiednia do roli matki bo przecież powinnam wszystko wiedzieć. DziekujeDziękujęCoś Ty! Ja też jak tutaj założyłam konto i pisałam pierwsze posty byłam zielona
dopiero z czasem się nauczyła bardzo dużo od dziewczyn oraz z neta i od lekarzy
![]()
To jeszcze niestety nie jest pozytyw. Testowa musi być taka sama jak kontrolna lub ciemniejszaMyślicie,że to pozytywny test na owulacje? Różnie określają producenci i ja już normalnie mam namieszane w głowie![]()
Test jest jeszcze negatywnyMyślicie,że to pozytywny test na owulacje? Różnie określają producenci i ja już normalnie mam namieszane w głowie![]()
A jak rozpoznajesz która to testowa a która kontrolna? Znasz te testy?To jeszcze niestety nie jest pozytyw. Testowa musi być taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza
Ja badam, po zapłodnieniu miałam tam wszystko rozpulchnione trudno mi ją było wyczuć, szyjka była raczej wysoko, a jak nie to jest zamknięta i twarda, przynajmniej ja mam takie odczuciaDziewczyny sprawdzacie szyjka macicy i śluz? Jak powinny wyglądać po zapłodnieniu?
Bo w domowym laboratorium to lewa jest testowa i wtedy jest pozytyw bo ciemniejsza od kontrolnejA jak rozpoznajesz która to testowa a która kontrolna? Znasz te testy?![]()