Werani
Zaangażowana w BB
A śluz?Ja badam, po zapłodnieniu miałam tam wszystko rozpulchnione trudno mi ją było wyczuć, szyjka była raczej wysoko, a jak nie to jest zamknięta i twarda, przynajmniej ja mam takie odczucia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A śluz?Ja badam, po zapłodnieniu miałam tam wszystko rozpulchnione trudno mi ją było wyczuć, szyjka była raczej wysoko, a jak nie to jest zamknięta i twarda, przynajmniej ja mam takie odczucia
Tam jest napisane T oraz C.A jak rozpoznajesz która to testowa a która kontrolna? Znasz te testy?![]()
Szyjki nie sprawdzam, śluz na palcach i papierze toaletowym obserwuję, też chętnie się dowiem jaki powinien być w udanym cykluDziewczyny sprawdzacie szyjka macicy i śluz? Jak powinny wyglądać po zapłodnieniu?
Widzę oznaczenia na zdjęciu [emoji13]A jak rozpoznajesz która to testowa a która kontrolna? Znasz te testy? [emoji848]
Ta grubsza to kontrolna.Nie chce mi się miniaturka otworzyćta ciemniejsza to jest testowa czy kontrolna?
Ja to jednak głupia jestemWidzę oznaczenia na zdjęciu [emoji13]
Jesteś usprawiedliwiona [emoji23]Ja to jednak głupia jestem [emoji23][emoji2358] ale na swoją obronę powiem ze mi się zdjęcia nie chciało otworzyć i widziałam tylko miniaturkę [emoji23]
Nie mysl tak, ja tez jestem w wielu sprawach zielona, jak nie wiem to pytam ale duzo rzeczy poznaje z neta albo z zyciaTak czytam was i stwierdzam,że wy jesteście takie dojrzale, doswiadczone. Ja w porównaniu do was jestem zero wiedzy. Tyle co normalnie wiem.
Az dziwnie się poczułam.
@Gryfin Super wyniki
Trzymam kciuki
Myślicie,że to pozytywny test na owulacje? Różnie określają producenci i ja już normalnie mam namieszane w głowie![]()
Tak z allegro. 7 szt. W zestawieNie mysl tak, ja tez jestem w wielu sprawach zielona, jak nie wiem to pytam ale duzo rzeczy poznaje z neta albo z zycia. Jestem mloda ale dociekliwa
Swoja droga masz ten test z allegro ? Widzialam podobne i byly tanie, zastanawiam sie czy ich nie wziac.