sunflower21
Fanka BB :)
U mnie 38dc, testy białe, nie ma się co oszukiwać, temperatura przez ostatni tydzień w granicach 36,17-36,34 a @ nadal nie ma Pierwszy raz od wielu miesięcy taki długi cykl, raz miałam 35 dni, zazwyczaj 33. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 38dc, testy białe, nie ma się co oszukiwać, temperatura przez ostatni tydzień w granicach 36,17-36,34 a @ nadal nie ma Pierwszy raz od wielu miesięcy taki długi cykl, raz miałam 35 dni, zazwyczaj 33. [emoji2370]
Robiłam testy owu więc na ich podstawie powinna być 18-19 stycznia. A czy była to nie wiem, bo temperature mierze dopiero od 6 dni. Jedyne logiczne wytłumaczenie to faktycznie, że owu przesunięta a test może źle pokazał peakA owulacje kiedy miałaś? Może się przesunęła? I przez to cykl taki długi [emoji848][emoji6]
W dzien i to po południu mam nadzieje ze za 4 dni @ nie przyjdzie dziekuje wam za słowa otuchyKochana 4 dni do [emoji85] i w dodatku test w dzień pewnie zrobiony? Nie ma nad czym się dołować [emoji5] to jeszcze wcale nic nie oznacza. Trzymam mocno kciuki żebyś za te parę dni zobaczyła [emoji977][emoji3059]
Halo halo! Spokojnie i bez nerwów proszę mi tuzostały Ci 4 dni do terminu @, 4 dni w ciągu, których wiele się może jeszcze wydarzyć! Niestety, tak się dzieje jak się testuje za wcześnie
ten test niczego nie przesądza bo był wykonany za wcześnie, więc nie stresuj się na zapas bo jeszcze możesz sobie krzywdę tym zrobić (zaburzyć cykl na przykład)
bardzo wyraźna kreseczkaZobacz załącznik 1235958
A już myślałam że cykl bezowulacyjny
Wiem, że to nie daje 100% pewności, ale tak mnie napierdziela jajnik, że mam pozytywne odczucia
17dc , zazwyczaj cykle 26-28 dni.
Robiłam testy owu więc na ich podstawie powinna być 18-19 stycznia. A czy była to nie wiem, bo temperature mierze dopiero od 6 dni. Jedyne logiczne wytłumaczenie to faktycznie, że owu przesunięta a test może źle pokazał peak
Od momentu kiedy na monitoringu dowiedziałam się ze chkl bezowulacyjny nie będę robić testowHmm nom całkiem możliwe z tymi testami owu. Ja chyba nie do końca im wierzę
Jest owu jak nicZobacz załącznik 1235958
A już myślałam że cykl bezowulacyjny
Wiem, że to nie daje 100% pewności, ale tak mnie napierdziela jajnik, że mam pozytywne odczucia
17dc , zazwyczaj cykle 26-28 dni.