Agugu123
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze wytrwam i dopiero jak @ nie przyjdzieJa tez dziś 22 dzień cyklu, ale mnie za to rozłożyło coś, mam podwyższona temp i czuje się osłabiona, wiec do mnie przyszła chorobaTo kiedy testujesz?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje ze wytrwam i dopiero jak @ nie przyjdzieJa tez dziś 22 dzień cyklu, ale mnie za to rozłożyło coś, mam podwyższona temp i czuje się osłabiona, wiec do mnie przyszła chorobaTo kiedy testujesz?
![]()
Będziesz jutro lub pojutrze testowac? Czy dopiero jak się spóźni?Cześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc? Ja dzisiaj 27dc przy cyklach 28 dniowych, czuję się dobrze, ale nie liczę na ten cykl więc pewnie za dwa dni @ przyjdzie
i zacznę 8 cykl starań
Ja dzisiaj 28dc przy cyklach 27, zrobiłam rano test i jest negatywny także spotkamy się w kolejnym cyklu starańCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc? Ja dzisiaj 27dc przy cyklach 28 dniowych, czuję się dobrze, ale nie liczę na ten cykl więc pewnie za dwa dni @ przyjdzie
i zacznę 8 cykl starań
W czwartek planowo ma przyjść, jeśli w piątek nadal nie przyjdzie to zatestujeBędziesz jutro lub pojutrze testowac? Czy dopiero jak się spóźni?
Jak to mówią kolejny cykl, kolejne szanseJa dzisiaj 28dc przy cyklach 27, zrobiłam rano test i jest negatywny także spotkamy się w kolejnym cyklu starań![]()
Widzę druga kreseczke. Po cichutku gratuluję. Nudnej ciąży życzęHej, dziewczyny wcześniej się tutaj nie udzielałam, bardziej czytałam wasze porady. Dziś zrobiłam test chyba wszedł (pozytywnie)jest cień cienia. Jestem w 26dc, cykl przeważnie mam 25/26/27. Test zrobiłam rano z porannego moczu. Z obserwacji mam śluz jest biały, ale mało go jest. Czy jest szansa aby była to ciąża? Zobacz załącznik 1236114