Kristina_peony
Fanka BB :)
Swoją droga to dobry lekarz, taki wiecie „życiowy” to rzadkość. Wiec niestety doświadczenie kolerzanek często jest pomocne albo porady z netaTeż tak robię!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Swoją droga to dobry lekarz, taki wiecie „życiowy” to rzadkość. Wiec niestety doświadczenie kolerzanek często jest pomocne albo porady z netaTeż tak robię!
Dokładnie! Ja zawsze wstawiam budzik na 5 rano, biorę euthyrox i następny budzik na 6:45. A rezya specyfików dopiero od 12:00-14:00. Żelazo na nic coś koło 21:00Ogólnie mi endokrynolog mówił, że najlepiej rano sobie wziąć tylko euthyrox a wszystkie inne specyfiki takie jak żelazo, ovarin, wit D3 + K2, acard brać sobie popołudniu a nawet wieczorem![]()
To ja się, aż tak nie poświęcamDokładnie! Ja zawsze wstawiam budzik na 5 rano, biorę euthyrox i następny budzik na 6:45. A rezya specyfików dopiero od 12:00-14:00. Żelazo na nic coś koło 21:00
bardzo możliwe, ze ten odstęp był za krótki choć do tygodnia wstecz starałam się brać na noc bo zasypiałam około 2/3 w nocy wiec brałam wtedy a kiedy na noc mam brać dostinex to znów biorę rano a odstęp to właśnie 30 min. Muszę chyba budzik wcześniej ustawić na tabletkę typowo. W listopadzie (3dni poTeż tak robię!
pomagam sobie właśnie pietruszka, sokiem z buraka ale ostatnio trochę zapomniałam o tym bo czułam się dobrze... chyba po objawach nie można odstawiać dobrej diety.Lekarz na pewno Ci doradzi co dalej z lekamiwyniki nie są złe, ale jak to się mówi mogłyby być lepsze, też mam niskie żelazo staram się pomóc sobie dietą wysoką w żelazo, a Ty?
Niestety, zaczyna mnie powoli boleć brzuch jak na @
widzę Cię 8 cyklu już na horyzoncie...![]()
Gryfin, póki @ nie przyszła to nic straconego, ale wiadomo kobieta zawsze swoj organizm zna lepiej. Mimo wszystko mocno trzymam kciuki za ciebieNiestety, zaczyna mnie powoli boleć brzuch jak na @
widzę Cię 8 cyklu już na horyzoncie...![]()