Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacjezaczelam sie starac gdzies 22 stycznia i dzis 3+5 tc
![]()
Dziękuję bardzoGryfin, póki @ nie przyszła to nic straconego, ale wiadomo kobieta zawsze swoj organizm zna lepiej. Mimo wszystko mocno trzymam kciuki za ciebie![]()
To negatywne nastawienie zaczyna się przekształcać w złośćProszę mi się tu negatywnie nie nastawiać, póki nie ma @ to nadzieja jest!![]()
To negatywne nastawienie zaczyna się przekształcać w złość![]()
Też miałam taki jeden cykl, zero PMS, zero bólu a i tak @ przyszłaW sumie to może lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż znowu rozczarowaćJa w tym miesiącu kompletnie nie czuje się okresowo, zero jakichkolwiek objawów mimo że w poprzednich cyklach kilka dni przed @ już było źle. Gdyby nie świadomość, że musiałby się stać cud żebym była w ciąży to bym się już dawno nakręciła że może się udało
![]()
Też miałam taki jeden cykl, zero PMS, zero bólu a i tak @ przyszłaNasze ciała lubią sobie czasem Nas podręczyć widzę
![]()
Cześć! A jak u Ciebie? [emoji3526]
zaczelam sie starac gdzies 22 stycznia i dzis 3+5 tc
![]()
Super, że Ci się udało wyleczyć zapalenie, teraz nic tylko działaćA ja chyba wyleczyłam to zapalenie i czekamy co się wydarzy [emoji16] cykle mają rozstrzał, jeśli chodzi o długość (chyba przez karmienie piersią), zresztą to nie jedyne utrudnienie [emoji51]
Gratuluję dobrych wyników męża[emoji4]