Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?To polecam iść od razu sprawdzić czy owulacja powróciła. Ja tak zmarnowałam 4 miesiące po odstawieniu antykoncepcji.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?To polecam iść od razu sprawdzić czy owulacja powróciła. Ja tak zmarnowałam 4 miesiące po odstawieniu antykoncepcji.
Trzymam kciuki! Oby udało się za pierwszym razem jak w przypadku poprzednich Twoich ciążWitam i ja [emoji3590] mam już dwóch synów z 2012 i 2014, a teraz planujemy 3cie Bobo [emoji2960][emoji847] 27.11 lyknelam ostatnią tabletkę i maszyna ruszyłakompletnie nie wiem na co się szykować w tym pierwszym cyklu. Dziś czuję, że mam jajniki. Kupiłam testy owulacyjne żeby coś niecoś wybadać, ale nie mam o tym pojęcia. Dziś zrobiłam pierwszy i jest blada kreska- wiem, że to negatyw, ale skoro jest jasna to o czymś to świadczy? W cyklach sprzed moich chłopaków miałam problem z późną owu i krótka fazę lutealną. Mimo to obaj są z pierwszych cykli starań od razu po odstawieniu tablet. Wszystkim nam tutaj życzę powodzenia!
Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?
Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?
Czy ktoś z naszego grona również zmaga się z czynnikiem męskim(słabe nasienie) i jakie suple wasi Panowie biorą?