reklama

Staraczki 2021

reklama
Ten sam test na dwóch zdj
Ja nic nie widzę. Poza tym jest określony czas kiedy odczytuje się wynik. Później test jest nie ważny bo zachodzą w nim różne reakcje chemiczne. Kolejna rzecz, to zagnieżdżenie które jest między 6dpo a 12dpo...dlatego testuje się w dniu miesiączki bo do zagnieżdżenia może dojść dopiero 12dpo, czyli beta wykrywalna może być 14dpo... Wcześniej może test wyjść pozytywny, a jednak okres nadejdzie bo była to tylko np ciąża biochemiczna.
I nikt tutaj wróżką nie jest. Powtórz test za 5 dni, bądź za 2 jak już wytrzymać nie możesz i będziesz miała jasność. A najlepiej idź na betę jutro i to rozwieje wszystkie wątpliwości na tą chwilę 💁‍♀️

Ja nic nie widzę. Poza tym jest określony czas kiedy odczytuje się wynik. Później test jest nie ważny bo zachodzą w nim różne reakcje chemiczne. Kolejna rzecz, to zagnieżdżenie które jest między 6dpo a 12dpo...dlatego testuje się w dniu miesiączki bo do zagnieżdżenia może dojść dopiero 12dpo, czyli beta wykrywalna może być 14dpo... Wcześniej jeśli test wyjdzie pozytywny, a jednak okres nadejdzie bo była to tylko np ciąża biochemiczna.
I nikt tutaj wróżką nie jest. Powtórz test za 5 dni, bądź za 2 jak już wytrzymać nie możesz i będziesz miała jasność. A najlepiej idź na betę jutro i to rozwieje wszytskie wątpliwości💁‍♀️
Z tego co czytam to jesteś wprost stworzona do gaszenia nadzieji 😉 szkoda tylko że na forum starających się

Z tego co czytam to jesteś wprost stworzona do gaszenia nadzieji 😉 szkoda tylko że na forum starających się
I ja po prostu patrzę trzeźwo I z rozsądkiem. Bo nie staram się pierwszy cykl a 40 któryś. Także, tak studzę emocje bo wiem jak to jest się nakręcić, ana koniec rozczarować, i tak na forum staraczek bo tez się staram więc wypowiadam się tu 💁‍♀️

Moja mama jest fizjo, pracuje z amazonkami i Panie maja dzieci 💪, jak dobrze lekarz poprowadzi to naprawdę sie da🤞.
Nie martw sie mi przy 1 tez proponowali jak to ładnie nazwali nie aborcję tylko terminacje. I sie mie zgodziłam, za pol roku walcze o 2! Mi akurat wada nerki wyszla w ciazy wiec dopiero od maJa 19 słucham wywodów.
Znając moje szczęście i tempo w jakim wszytsko u mnie postępuje z leczeniem to w maju wystartujemy razem :D Tylko ja chyba sie nie bede bawic w temperatury testy owu ogladanie se bobra jaki ma sluz a gdzie szyjke tylko wsiade na kon i ku chwale ! :D Do boju mój dzielny Bucefiksie :D
Dałaś radę w 1 ciąży to co nie dasz w drugiej :) Jeszcze się razem o 3 będziemy starać :D

Napisałam że kreska wyszła od razu, po czasie stała się bardziej widoczna. Ale odechciało mi się tu być i wdawac w dyskusje z kimś takim
A ja Ci napisałam, że nic nie widzę, i dopisałam, co znaczy. 2kreska po czasie. Opisałam Ci masę możliwości dlaczego test może nie być pozytywny, A Ty masz pretensje? O co? Bo nie rozumiem 😪

reklama
Wrzucarz zdjęcie zalanego testu po 7 dniach od owulacji i obrażasz się, że ktoś Ci nie napisał że jesteś w ciąży?

Gratuluję, jesteś w ciąży. Kuzynka szwagra mojej sąsiadki też miała taki test i była w ciąży.

Tak lepiej? [emoji2368]
Napisałam że kreska wyszła od razu, po czasie stała się bardziej widoczna. Ale odechciało mi się tu być i wdawac w dyskusje z kimś takim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry