Gryfin
Fanka BB :)
Co kupiłaś?Ja sobie zjadłam trochę głowę zakupamiale wróciłam do domu i znowy myśli w jednym kierunku. Jeszcze 5 dni. Chociaż mam wrażenie,że się nie udało w tym cyklu. Cały czas czuje taki wewnętrzny niepokój.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co kupiłaś?Ja sobie zjadłam trochę głowę zakupamiale wróciłam do domu i znowy myśli w jednym kierunku. Jeszcze 5 dni. Chociaż mam wrażenie,że się nie udało w tym cyklu. Cały czas czuje taki wewnętrzny niepokój.
Testy w rossmanieCo kupiłaś?![]()
Ja Mam teraz 24 dc, a od dobrych kilku dni mam taki biały, nie jest go dużo, ale jest biały plynno-kremowy.Czy któraś z Was obserwuje śluz?
Mam 19dc przy 26 dniowych.
Zauważyłam, ze mam taki biały kremowy ale z bardzo dużą domieszką takiego jak na owulacje. Wcześniej tak nie miałam![]()
Ja tak miałam teraz przed @Czy któraś z Was obserwuje śluz?
Mam 19dc przy 26 dniowych.
Zauważyłam, ze mam taki biały kremowy ale z bardzo dużą domieszką takiego jak na owulacje. Wcześniej tak nie miałam![]()
Dziewczyny, sorki, że Wam się wtryniam w wątek, ale mam do oddania jedno opakowanie zastrzyków Neoparin (10 zastrzyków nieotwarte) dawka 0,4 ml. Może którejś się przyda? Pozdrawiam![]()
Hej, możecie powiedzieć czy to jest możliwe by była to wczesna ciąża? 21dzień cyklu, cykle 28dni. 7dni po owulacji.
![]()
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.naforum.zapodaj.net
Taki sluz podobno jest niepłodnyJa Mam teraz 24 dc, a od dobrych kilku dni mam taki biały, nie jest go dużo, ale jest biały plynno-kremowy.
Za 5 dni się dowiem co i jakTaki sluz podobno jest niepłodny![]()
Testujesz czyZa 5 dni się dowiem co i jak