Werani
Zaangażowana w BB
Na wynik cytologii czekałam teraz ponad miesiąc:/Hej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniacha po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania
3 majcie kciuki
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na wynik cytologii czekałam teraz ponad miesiąc:/Hej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniacha po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania
3 majcie kciuki
![]()
Ja mam czasami tak, ze mi sutki swędzą po owulacji ( albo wtedy kiedy ma być ) albo w trakcie @. Jakoś nie zauważyłam u siebie reguły. Organizm nas wkręcaCzasem kobiecy cykl potrafi nieźle namieszać w głowie, ja w tym cyklu na przykład mam pierwszy raz w życiu niemiłosiernie swędzące sutki i tylko sutki piersi mnie nie boląale nie zakładam, że to ciąża, bo na objawy zdecydowanie za wcześnie mimo że dziś mam termin @ i nie przyszła
mimo to życzę Ci żeby Twoje przeczucia były trafione i żebyś zobaczyła II kreski na teście ciążowym
Ja czekam już 3 tydzień na wynik i jeszcze nie ma.Hej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniacha po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania
3 majcie kciuki
![]()
Czekałam 2 tygodnieHej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniacha po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania
3 majcie kciuki
![]()
Bez zmian, jeszcze specjalnie poszłam do łazienki sprawdzić [emoji85] czysto [emoji6]
Znajomi byli przez wiele miesięcy na wspomaganych cyklach. Nie wychodziło. W końcu lekarz powiedział, że w tym cyklu to nie ma opcji, bo pęcherzyk za mały. Ich za mały pęcherzyk skończył w tym roku 3 lataHej dziewczyny,
Przychodzę do Was z pytaniem, bo sama nie wiem co myśleć. Przepraszam że tak wcinam się Wam w konwersację, mam nadzieję, że się nie obrazicie.
Jestem mamą 11miesiecznego chłopca i od dwóch miesięcy staramy się o rodzeństwo. Mam PCOS. Moja cykle po porodzie są dramatycznie długie -2-3 miesiące. Ginekolog przepisała mi clo od 2-6 dnia cyklu.
Dzisiaj byłam na monitoringu. 11 dzień cyklu i jest pęcherzyk ale tylko 14mm. Ginekolog stwierdziła, że raczej nic z tego nie będzie i powinien być już większy. Kazała mi przyjść w poniedziałek.
Czy z Waszego doświadczenia wynika, że rzeczywiście nic z tego nie będzie?
Trochę się podłamałam. Janka zrobiliśmy bez żadnych wspomagaczy, zaskoczyło mimo że nikt się tego nie spodziewał. A teraz nawet stymulacja na mnie nie działa?![]()
I dalej testu nie robilasBez zmian, jeszcze specjalnie poszłam do łazienki sprawdzićczysto
![]()