Coffe18
Fanka BB :)
Napewno jest dużo wyższy w środku cykluW sumie ma sens rzeczywiście. Mnie trochę zaniepokoił szeroki rozstrzał normy w fazie folikularnej ale rzeczywiście przecież ten drugi koniec normy jest pewnie przed owulacją.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno jest dużo wyższy w środku cykluW sumie ma sens rzeczywiście. Mnie trochę zaniepokoił szeroki rozstrzał normy w fazie folikularnej ale rzeczywiście przecież ten drugi koniec normy jest pewnie przed owulacją.
Od piątku mnie tu nie było i 25 stron do nadrobienia![]()
Byłam dziś znowu na monitoringu- owulacja była ale pytanie czy nie za późnoPrzy moim PCO to podobno sukces. Dostałam duphaston i czekamy na rozwój sytuacji.
To nasz 3cs od poronienia oby szczęśliwy![]()
Ja, mam już receptę na clo, na następny cykl. Może faktycznie nie przyda się [emoji38] Jeżeli dobrze przeczytałam, to w środę testujesz. Trzymam mocno kciuki za 2 kreski [emoji4]
U mnie w rodzinie jest skomplikowana sytuacja, między mną a rodzeństwem jest duża różnica wieku bo 15 lat, oni są starsi oczywiście, jestem zupełnie innym człowiekiem niż oni, od lat młodości są z partnerami z lat nastoletnich którzy wydaje się nie są dobrym wyborem w ich życiu,ale maja przekonanie ze tak należy robić bo co ludzie powiedzą, ja po 6 latach rozeszłam się z byłym bo po prostu stalismy się dla siebie obcy i wybuchła aferka ze po tylu latach się rozeszliśmy jak to a dlaczego tak...a mój ojciec zmarł gdy miałam 11 lat, wiec już tyle lat minęło ze pamietam go już tylko przez mgłe,
Ja jestem młoda, robię co uważam za słuszne nikt za mnie życie nie przeżyjeCo to za tok myślenia! To co miałaś się męczyć w takim związku [emoji35] No bez przesady. Trzeba patrzeć na Swoje szczęście! I dobrze zrobiłaś. To nie zafajnie masz nie dosyć, że z mamą zły kontakt to jeszcze z rodzeństwem[emoji849] nie nawidze tego stwierdzenia bo co ludzie powiedzą! Jakbym moją mamę słyszała. Ja mam w d... co powiedzą Moje życie Moje decyzje. Tacy ludzie nie są szczęśliwi i mam wrażenie, że czasem im tak chyba wygodniej i boją się nowego[emoji848][emoji2368]
Zrobiłam betę i jest na poziomie 18, podobno wczesna ciążaWydaje mi się ze skoro jest pozytywny to coś jest na rzeczy![]()
Ja jestem młoda, robię co uważam za słuszne nikt za mnie życie nie przeżyjea co do związków to dzięki nowemu partnerowi (w zasadzie to jesteśmy razem 1,5 roku)nauczyłam się ze życiem trzeba żyć a nie wegetować co bardzo dużo zmieniło w moim nastawieniu [emoji4]