reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja testuje jutro, dzisiaj mam plamienia rozowe, ony to nie wstep do okresu, zwykle mialam brazowe ze skrzepami, 1 ciaza po 6 latach staran in vitro i to bylby cud, gdybym w 1 miesiacu staran zaszla w ciaze i to jeszcze przy karmieniu piersia i niebyt regularnych cyklach przez to karmienie. Przedwczoraj mialam przed snem wieczorem mdlosci i mam biegunkę, czuję wewnetrznie jakby sie udalo, ale martwi mniento plamienie, choć niewielkie. Brak bolu.
@Babyboomka ja też testuję jutro, także trzymam za nas mocno kciuki ❤️ w sumie za bardzo się nie nastawiam, przez całe 5 miesięcy starań ciągle wydawało mi się, że zaskoczyło... Wkręcałam sobie wszystkie objawy, ale zawsze przychodziła @ i kaszana... Teraz idę na żywioł, nie mam żadnych przeczuć, boli mnie tylko co jakiś czas podbrzusze, ból piersi znikomy, prawie nie odczuwalny 🤷‍♀️ bywały cykle gdzie czułam się fatalnie, teraz nie jest tak źle.

Ostatnia edycja:
@Babyboomka ja też testuję jutro, także trzymam za nas mocno kciuki ❤️ w sumie za bardzo się nie nastawiam, przez całe 5 miesięcy starań ciągle wydawało mi się, że zaskoczyło... Wkręcałam sobie wszystkie objawy, ale zawsze przychodziła @ i kaszana... Teraz idę na żywioł, nie mam żadnych przeczuć, boli mnie tylko co jakiś czas podrzusze, ból piersi znikomy, prawie nie odczuwalny 🤷‍♀️ bywały cykle gdzie czułam się fatalnie, teraz nie jest tak źle.

Trzymam kciuki i liczę na to, że rano zobaczę Wasze piękne podwójne kreseczki! ✊

Ja miałam 10 listopada łyżeczkowanie i po 2 cyklach zaszlam w ciążę. Obecnie 7 tc. Jeden lekarz też mi mówił 3- 4 miesiące przerwy. Nowy ginekolog nie widział takiej potrzeby. Szkoły są różne. Decyzja Twoja.
Witajcie, wyszłam właśnie z gabinetu, lekarz powiedział że po lyzeczkowaniu lepiej poczekać te 3 miesiące i dopiero wtedy się starać, czy któraś z was po łyzeczkowaniu zaszła w ciążę szybciej? Zmartwiło mnie że znowu się wszystko przeciągnie... [emoji25]

Witajcie, wyszłam właśnie z gabinetu, lekarz powiedział że po lyzeczkowaniu lepiej poczekać te 3 miesiące i dopiero wtedy się starać, czy któraś z was po łyzeczkowaniu zaszła w ciążę szybciej? Zmartwiło mnie że znowu się wszystko przeciągnie... [emoji25]
Mi też zależy na czasie, bo mam 40 lat i też usłyszałam, że mam czekać 3 msc i czekam....

Drogie Panie
chciałabym się dowiedzieć od Was jakie witaminy przyjmujecie w związku ze staraniami? Ja mam taki kompleks witamin dla kobiet w którym jest 400 µg kwasu foliowego i zastanawiam się czy coś takiego mogę przyjmować czy lepiej gdybym zaopatrzyla się w witaminy typowo dla kobiet planujących ciąże? Czy według Was starczy po prostu przyjmować kwas foliowy? Dziękuje pięknie z góry za odpowiedzi 🌹

Drogie Panie
chciałabym się dowiedzieć od Was jakie witaminy przyjmujecie w związku ze staraniami? Ja mam taki kompleks witamin dla kobiet w którym jest 400 µg kwasu foliowego i zastanawiam się czy coś takiego mogę przyjmować czy lepiej gdybym zaopatrzyla się w witaminy typowo dla kobiet planujących ciąże? Czy według Was starczy po prostu przyjmować kwas foliowy? Dziękuje pięknie z góry za odpowiedzi 🌹
Ja biire tabletki dla matek karmiacych, w tym tez jest jws foliowy, gdgby nie one, bralabym na pewno kwas foliowy i witamine D

reklama
A w pierwszych 2 msc brałyście/bierzecie jakieś witaminy? Ja teraz biorę kwas foliowy i kwasy omega i czasem wit D3 ale zastanawiam się czy coś więcej, w sumie lekarza jak pytałam to mówił tylko o kwasie foliowym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry