Agataruc
Zaciekawiona BB
Szczerze mówiąc to mam nadzieję, ze jednak się nie udało bo dostałam skierowanie na kolposkopie.To ja niestety nic nie widzę![]()
Nie sądziłam, ze będę miała stres żeby NIE BYC w ciąży w tym roku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze mówiąc to mam nadzieję, ze jednak się nie udało bo dostałam skierowanie na kolposkopie.To ja niestety nic nie widzę![]()
Ja przechodzilam w zeszły piątekMiały być bajkowe starania w okresie owulacji (Dziś 16dc), a jest jelitowka roku!!
Oprócz przytulania 14dc, musimy spauzować.
Marcowy cyklu przygotuj się na mnie![]()
Ja już biorę hormon prawie rok i dalej mogę zasnąć na stojąco w każdym miejscuO dzieki za rade zbadam ten poziom jak bede szla teraZ na badania odnosnie tarczycy....a ty leki bierzesz juz na tarczyce ja dopiero 3 dzien biore po 2 tyg zauwazylas poprawe jakas w sobie?
Ja nic nie widzęCzy już mam zwidy czy coś tam jest?
@ powinnam być wczoraj, cykle mam zazwyczaj jak w zegarku... do tego zawroty głowy, lekkie mdłości i wyraźnie czuje podwyższona temp...
Mieszkam w UK, tutaj nie można ot tak iść i zrobić niestety. W pl klinice robią, ale £80 i wynik za 5 dniJa przechodzilam w zeszły piątekmdłości trzymaly mnie jeszcze do wtorku
także dużo zdrówka
Ja już biorę hormon prawie rok i dalej mogę zasnąć na stojąco w każdym miejscuwięc nie nastawiaj się na cuda
Ja nic nie widzęzrób może betę, będzie czarno na białym ☺
Witaj, ja miałam lyzeczkowanie 24.01 i czekam na pierwszą @ i też się chcemy starać od razu, mam nadzieję że wredota niedługo przyjdzie bo już mam dość tego czekania, takiego zawieszenia...Witajcie. W dn. 11 lutego miałam zabieg łyżeczkowania, ciąża obumarła w 9 tyg. Teraz czekam na pierwszą @ w marcu i zaczniemy starania.
Przygoowalam zestaw badań przed wizytą u gina:
- morfologia (25p.)
- analiza ogólna moczu
- tsh
- żelazo, ferrytyna
- kwas foliowy
- wit. d3
- homocysteina
- trombofilia wrodzona
- prolaktyna (i tu mam pytanie - w którym dniu cyklu zrobić?)
I jeszcze jedno. Od zawsze mam żółty śluz, nie pamietam, abym miała białawy. Czy powinnam robić wymaz w kierunku infekcji? Nic mnie nie piecze ani nie swędzi.
Cytologię robiłam w zeszłym roku, nie dzwonili wiec wyniki ok.A kiedy ostatnio robiłaś cytologię? Najlepiej skonsultować to z ginekologiem i on podejmie decyzję czy jest ok czy może np warto by było zrobić wymaz z pochwy.
A robisz jakieś badania?Witaj, ja miałam lyzeczkowanie 24.01 i czekam na pierwszą @ i też się chcemy starać od razu, mam nadzieję że wredota niedługo przyjdzie bo już mam dość tego czekania, takiego zawieszenia...
Szczerze mówiąc to mam nadzieję, ze jednak się nie udało bo dostałam skierowanie na kolposkopie.
Nie sądziłam, ze będę miała stres żeby NIE BYC w ciąży w tym roku...
TSH i glukoza jest oj, innych badań nie robiłam, jak byłam u gina to mówił żeby próbować, z pierwsza córką w ciąży było wszystko ok, teraz stwierdził że po prostu zarodek był za słaby tzw selekcja naturalna...A robisz jakieś badania?
Dzis 9 dzień wiec wszystko przede mna jeszcze w tym mscMi chyba też to nie wychodzi. Niby miesiączka zbliża się wielkimi krokami, ale zawsze dopiero właśnie pod sam koniec wszystko sobie wkręcamOgólnie początkowo spisałam ten cykl na straty, bo myślałam, że miałam owulację, a 7 dni później na USG zobaczyłam (chyba) niepekniety pęcherzyk. Stwierdziłam, że dobra, może na tym polega mój problem.
Po czym następnego dnia odebrałam wyniki z krwi z progesteronem na poziomie 17, czyli jakby owu jednak była
Dziś idę do gina zobaczyć co tam się dzieje, może jeszcze wypatrzy tę czarną plamkę obok jajnika i zdoła mi powiedzieć co to
A w jakim dniu cyklu jesteś?