Witam się w pierwszym dniu @ [emoji3] no to lecimy [emoji3] do 18 razy sztuka ? [emoji23]
Ja tez dzis pierwszy dzien cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się w pierwszym dniu @ [emoji3] no to lecimy [emoji3] do 18 razy sztuka ? [emoji23]
I ja mam dzisiaj 1dcWitam się w pierwszym dniu @no to lecimy
do 18 razy sztuka ?
![]()
Mi się wciąż nie może rozkręcić, a tak już czuję, że nie mogę wytrzymaćI ja mam dzisiaj 1dc
Trzymam kciuki![]()
Wyliczając średnią sobie z nawet 6 m-cy, wychodzi, że cykle mam 29-30 dni. Ale ostatnio zdarzało mi cykle 37/28/27/34 (licząc od sierpnia). I już sama zgłupiałamNajbezpieczniej bete po 9 dniach p.o. ale jak dokładnie nie wiesz kiedy owu wystąpiła to w sumie ciężko stwierdzić... Zagnieżdżanie też trwa różnie
Niestety jak nie robisz testów owu i/lub monitoringu + pomiaru temp no to nie wiadomo kiedy ta owulacja mniej więcej występuje . Aplikacje obliczają dzień owu zakładając że masz stałą fazę lutealną (od owu do @) a bez obserwacji to ciężko coś powiedziećWyliczając średnią sobie z nawet 6 m-cy, wychodzi, że cykle mam 29-30 dni. Ale ostatnio zdarzało mi cykle 37/28/27/34 (licząc od sierpnia). I już sama zgłupiałam![]()
No właśnie mniej więcej wiem, kiedy była owu, dlatego też nie biorę pod uwagę tych kalendarzykow, ale gdzieś mała nadzieja pozostała..Niestety jak nie robisz testów owu i/lub monitoringu + pomiaru temp no to nie wiadomo kiedy ta owulacja mniej więcej występuje . Aplikacje obliczają dzień owu zakładając że masz stałą fazę lutealną (od owu do @) a bez obserwacji to ciężko coś powiedzieć