reklama

Staraczki 2021

reklama
W sumie to wiem, ze owu raczej nie było, ale lekarz powiedział by potwierdzić ze jej nie było, to muszę zrobić wyniki progesteronu po 7 dniach od owu albo domniemanej owu. Wiec tak sobie zachodzę w głowę kiedy w takim razie. W przybliżeniu?

W przybliżeniu kiedy miała się owu odbyć wg gina? Do ego terminu dodaj 7 dni i wtedy zrób [emoji6]

Dzięki dziewczyny 😊 totalnie nie wierzę że to się dzieje... Staraliśmy się od sierpnia, mieliśmy zacząć diagnostykę od kolejnego cyklu, ale chyba nie będzie potrzebna 😅 od tygodnia czułam że coś jest na rzeczy, ból piersi, ból podbrzusza jak na okres, migreny, zero energii, nawet nie wiem konkretnie kiedy miałam owulację 🤦‍♀️ w pierwszej połowie cyklu wiesiołek, oczywiście kwas foliowy (pregna start), nic poza tym. Podejście 'co ma być to będzie' i trochę szczęścia 😁 jutro oczywiście biegnę na betę, sprawdzić gdzie to już jesteśmy, bukuję wizytę u lekarza na za 2 tygodnie.
Gratulacje ❤️ luty, to zdecydowanie szczęśliwy miesiąc! Czekamy na wyniki bety ✊

reklama
Do mnie po kilku dniach spóźnienia dotarła @ więc mogę już się z Wami pożegnać. Tak jak pisałam to był ostatni cykl starań. Zostaje z moja dwójka dzieci ;-) Życzę Wam byście szybko zostały mamusiami i wszystko dobrze się układało :-*
Kochana, zróbcie sobie przerwe, przytulajcie sie z mezem dla siebie. Zmienicie podejście to może wtedy coś się uda 😍 Mimo wszystko, liczę ze wrocisz do nas kiedys z dobrą nowiną 😍

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry