Hej. Stosowalam go wczoraj 3 dni do okresu jasna kreska. Zobaczymy jak się potoczyDziewczyny czy któraś z was stosowała ten test ?
Macie na jego temat jakieś opinie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Stosowalam go wczoraj 3 dni do okresu jasna kreska. Zobaczymy jak się potoczyDziewczyny czy któraś z was stosowała ten test ?
Macie na jego temat jakieś opinie ?
Czyli może zależy to od rodzaju testu. Według paskowych, które mam muszą być dwie czerwone krechy. Przepraszam, jeśli wprowadziłam w błąd ;-)Widzisz a znowu na instrukcji jest oznaczone ze ta kreska może być jaśniejsza i tez jest pozytywne , a właśnie już nie raz tu czytałam ze musi być tak samo intensywna .. no nic , zostaje Nam czekać![]()
Ile dni po owu jesteś ?Hej. Stosowalam go wczoraj 3 dni do okresu jasna kreska. Zobaczymy jak się potoczy![]()
Dziś13dpo Wedlug floIle dni po owu jesteś ?
Zatem po cichu trzymam kciuki żeby się nie mylił !Dziś13dpo Wedlug flo
Jutro idę do labo na bete więc dam znać czy test się mylił czy nie![]()
Nie robiłam nigdy testów owulacyjnych ale dziewczyny zawsze pisały że kreska musi być równie intensywna jak ta kontrolna albo bardziej. Więc chyba te Twoje są negatywnePowiedzcie mi kochane , jak uważacie ? Czy ten drugi test od góry jest pozytywny ? Nigdy tego nie robiłamstwierdziłam ze spróbuje aby poznać swój organizm ... test pokrywał się z tym jak się czułam zawsze w te dni ... Biochemię postanowiłam potraktować jako zwykłą miesiączkę tym bardziej ze nie była jakaś długa .. może jedne dzień więcej trwało krwawienie ... W instrukcji jest napisane ze kreska bledsze niż testowa również jest wynikiem dodatnim , jak to u Was było ? Jesteście bardziej doświadczone
![]()
SpokojnieCzyli może zależy to od rodzaju testu. Według paskowych, które mam muszą być dwie czerwone krechy. Przepraszam, jeśli wprowadziłam w błąd ;-)
A rozumiem! A więc dwie musza byc takiego samego koloru, wtedy wlasnie oznacza ze w ciagu doby powinna sie pojawic owulacja. Ja wspolczuje Ci tej ciazy biochemicznej, przezyłam taką pod koniec listopada. Kiedyś nam się uda i bedziemy szczesliwe mamuski, niewazne czy w 2021 czy w 2022. Wazne, ze kiedys do tego dojdzie!Kochana to owulacyjnekupiłam kilka w zasadzie z ciekawości .. jestem po biochemicznej w styczniu ... ten cykl chciałam trochę poobserwować