Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wychodzi na to, ze jaKtóra dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobiee
Wychodzi na to, ze jatylko ze jeśli wierzyć testom owulacyjnym to miałam tez od owulacje od 13.02 do 19.02
Testuje dziś. Trzymajcie kciuki![]()
Omg, dwie na razDzień dobryJak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli
Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze
![]()
Ja kiedyś usuwałam ósemkę to poszło spokoDzień dobryJak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli [emoji24] Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze [emoji849]
Omg, dwie na raz?
A nie dostałaś leków przeciwbólowych? Ja po usunięciu ósemek dostałam Nimesil. Przy dwóch w ogóle nie był potrzebny a przy trzeciej byłam nim ululana ze dwa tygodnie.
Trzymam mocno!!Wychodzi na to, ze jatylko ze jeśli wierzyć testom owulacyjnym to miałam tez od owulacje od 13.02 do 19.02
Testuje dziś. Trzymajcie kciuki![]()
Ja kiedyś usuwałam ósemkę to poszło spokoteraz mam termin na 11 marca ale zaczynam od tej łatwiejszej. Jedna rośnie mi poziomo w dziąśle więc będzie z antybiotykiem, rozcinaniem itp.
Moje samopoczucie w miarę.. Dziś 2dc chyba [emoji204] się mści. Od wczoraj na tabletkach tak brzuch boli [emoji21]
Która dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro ran
HejKtóra dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobiee