reklama

Staraczki 2021

reklama
Ważne że jest plan działania. Wierzę że będzie skuteczny. A jest trudny /obciążający? Fizycznie, emocjonalnie, finansowo ?

Kropek miał w poniedziałek 1.5 cm. Bardzo wyczekiwany ten Kropek i bardzo doceniam kolejną szansę od losu. Choć Kropek daje mi popalić zdrowo [emoji6]
Na razie łatwy, diagnostyka i drożność w następnym cyklu 😊 od wyniku zależy co będziemy robić dalej 🤗 mam nadzieję, że wcześniej zdarzy się mały cud 🤞
Super, że kropek ma się dobrze, podobno jak daje popalić to znaczy, że silna ciąża ❤️

Ostatnia edycja:
32 dzień cyklu, z tym że są one nie regularne-pcos.
Jest 12-14 dni po owulacji potwierdzonej, ale nie wiem kiedy była dokładnie. Na monitoringu w piątek 12.02 o godzinie 12 jeszcze nie było owulacji, a w poniedziałek 15.02 rano było już po.
W takim razie tyle dni po owulacji to test już powinien być wiarygodny 😊 zrób sobie z rana 3 test chociaż ja do rana pewnie bym nie wytrzymała 🤣 któryś z testów jest fałszywy oby ten, który nie pokazał nic 😊

W takim razie ja bym spróbowała jeszcze zatestować za 2 dni :)
W takim razie tyle dni po owulacji to test już powinien być wiarygodny 😊 zrób sobie z rana 3 test chociaż ja do rana pewnie bym nie wytrzymała 🤣 któryś z testów jest fałszywy oby ten, który nie pokazał nic 😊
Zaczekam do poniedziałku. Mam cichą nadzieje, że jednak ten cień to nie błąd, ale nie chce się nastawiać. Dobrze, że w weekend dużo zajęć mam to może nie będę tyle myśleć 🤷🏽‍♀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry