• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2021

reklama
Może podpowiecie co bierzecie innego na rośnięcie pęcherzyków? Trochę mnie to podłamało, że przy stymulowanym cyklu brak owulacji ☹
Słyszałam i czytałam o preparacie Miovelia NAC. Dostępny bez recepty, ale planuję przetestować za jakiś czas na sobie. Bierze się też przez 5dni od 5dc.

@Aga87lan z testów owu mogę polecić rossmannowskie facelle. Są jak dla mnie najbardziej czytelne.

Nie wytrzymalam i poszłam dziś na bete rano bo codziennie od 2 tyg boli mnie brzuch.. Wynik 1,20..a normy podane u mnie w labo 1,20-413 243 to 1-8 tydzien... Nie wiem co myśleć..

Radziłabym udać się do lekarza, skoro od 2 tygodni boli Cię brzuch. Jeśli jesteś w 23 dc to 2 tygodnie temu nawet jeszcze nie miałaś owulacji, więc na pewno ten ból nie jest związany z ewentualną ciążą (pomijając już fakt, że takie dolegliwości w ciąży to raczej dopiero w okolicy terminu @ a nie kilka dni przed). Na Twoim miejscu skontaktowała bym się z ginekologiem, bo ból podbrzusza przez tyle czasu w środku cyklu nie jest niczym normalnym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry