Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A testy robilas ? Wyszla kreseczka czy testy slabo i poszlas na bete ?Wynik dzisiejszej bety![]()
Na NFZ miałaś?Jestem już 2 razy po drożności teraz szykuje się na kolejną, jaka metoda wybrałaś drożność z tego co wiem są ich aż 4z czego dodatkowo 2 operacyjne
jeśli oszukujesz się do zwykłego HSG to bez obaw
wizyta na oddziale, badanie, kroplowka z ketanoly, sala zabiegowa, zimny stół
rtgdoktor plus pielęgniarki, zakładanie wzjernika jak bd siedzieć spieta zaboli polecam oddech głęboki i się rozluźnić
gładko wtedy wchodzi ta gromada sprzętu do środka
podanie kontrastu zdjęcie lekarz mówi co jak , każą Ci usiąść na wózek niepełne 2h odsiedziec na korytarzu i do domciu
test negatywny w poniedziałek bylA testy robilas ? Wyszla kreseczka czy testy slabo i poszlas na bete ?
super, teraz tylko powtorzyc i sie cieszyc !![]()
Aha. No to faktycznie tak jak i jaNie robiłam, bo mam cykle bezowulacyjne więc uznałam że to bez sensuale z tego co czytam to też masz chyba co? Jakim lekiem chce Cię stymulować? Mi mówiła że letrox czy jakoś tak
![]()
Jestem już 2 razy po drożności teraz szykuje się na kolejną, jaka metoda wybrałaś drożność z tego co wiem są ich aż 4z czego dodatkowo 2 operacyjne
jeśli oszukujesz się do zwykłego HSG to bez obaw
wizyta na oddziale, badanie, kroplowka z ketanoly, sala zabiegowa, zimny stół
rtgdoktor plus pielęgniarki, zakładanie wzjernika jak bd siedzieć spieta zaboli polecam oddech głęboki i się rozluźnić
gładko wtedy wchodzi ta gromada sprzętu do środka
podanie kontrastu zdjęcie lekarz mówi co jak , każą Ci usiąść na wózek niepełne 2h odsiedziec na korytarzu i do domciu
Tak, hsg zwykle. To chyba bez tragedii będzieból to dla mnie najmniej ważne, ja wszystko wytrzymam
![]()
U mnie ma być metoda HyCoSy (z podaniem jakiejś specjalnej pianki kontranstujacej). Troszke sie właśnie obawiam bólu bo pamiętam ze przy biopsji endometrium mało co nie zemdlałam z bólu i chyba mam niski próg bo inne dziewczyny określały ten zabieg jako "nieprzyjemny". Ale! Co ma być to będzie- jakos przeżyjeTak, hsg zwykle. To chyba bez tragedii będzieból to dla mnie najmniej ważne, ja wszystko wytrzymam
![]()