• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2021

reklama
Idź na betę, bo to jeszcze bardzo wczesnie. Ilu dniowe masz cykle, ile dpo? Coś tam na zdjęciu widać, z krwi będziesz miała czarno na białym 😉
Cykle zwykle 28 , choć poprzedni trwał 30. Dpo jest 6. Ogólnie podchodzę do tego na spokojnie , ale jeśli się udało to nie wiem czy brać ten antybiotyk do końca czy lepiej przestać..

Cykle zwykle 28 , choć poprzedni trwał 30. Dpo jest 6. Ogólnie podchodzę do tego na spokojnie , ale jeśli się udało to nie wiem czy brać ten antybiotyk do końca czy lepiej przestać..
Coś przebija na teście. Ale 6 dpo to bardzo wcześnie, może owulacja jednak była wcześniej w takim razie. Zrób betę, może masz jakieś laboratorium otwarte w sobotę u siebie ? Wynik powinien byś dzisiaj, jak potwierdzi ciąże to zadzwoń do lekarza i zapytaj o antybiotyk

A co bierzesz? Dla płodu niebezpieczne są tetracykliny i metronidazol, penicylina nie szkodzi, kobiety w ciąży też dostają np. jak mają anginę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry