Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już kiedyś piłam i po tym mam więcej śluzu. Ostatnie dwa cykle miałam w cały świat i myślę że pomożeFaktycznie pomaga? Zainteresowałas mnie tym [emoji848]
Ja poWitam się z wami dziewczyny! Ja powinnam testować w niedziele, ale czuje już że @ przyjdzie wiec dołączam do staraczek 2021!!
Z tego co przeczytałam te kilkanaście „aktywnych” stron to prawie wszystkie jesteśmy przed @@@
Mój mąż od wczoraj obrywa![]()
Ja mam 4 [emoji23] OF, Glow, Femometer, Flo.
Kazda mi inaczej owu pokazuje, OF jako jedyny bierze pod uwage moje temp i objawy.
współczuje partnerowiJa potakże, ja mam tak naturalnie bez wspomagaczy w postaci hormonów
![]()
Ja miałam w tym roku robioną drożność i monitorowane cykle i owulacje mam tylko teraz ostatnio słabą bo zazwyczaj mnie podbrzusze bolało w dniach płodnych a teraz nic i tak się zastanawiam czy jest ok heheheJa miałam zrobić FSH, LH Estradiol w 2dc, Progesteron 20dc, TSH, Prolaktyna i AMH, wcześniej miałam zrobione trombofilie d-dimery i oczywiście badania czy pojawiąją się w ogóle pęcherzyki i jak rosną. Monitoringu na razie nie robiłam tylko tak terminem badań udało mi się wstrzelać, żeby było w okolicach przewidywanej owulacji. I dziś po raz pierwszy zobaczyła ładny pęcherzyk
Ja piję od miesiąca zioła o. klimuszki, poza tym że smakowo przypadły do podniebienia, to chyba jednak coś działa bo mam lepszy śluz, tak prawie zawsze sucho, femibion "0" od 2 miesięcy teraz włączyłam koenzym Q10mam nadzieję, że wpłynie na lepszą jakość komórek jajowych jak już na ilośc nic nie mogę zrobić. Ale na te skutki będę musiała pewnie chwilę poczekać. Jak w grudniu nie uda się okłady z borowiny. No i od stycznia symulacja poleciJuż kiedyś piłam i po tym mam więcej śluzu. Ostatnie dwa cykle miałam w cały świat i myślę że pomoże
Ja piję od miesiąca zioła o. klimuszki, poza tym że smakowo przypadły do podniebienia, to chyba jednak coś działa bo mam lepszy śluz, tak prawie zawsze sucho, femibion "0" od 2 miesięcy teraz włączyłam koenzym Q10mam nadzieję, że wpłynie na lepszą jakość komórek jajowych jak już na ilośc nic nie mogę zrobić. Ale na te skutki będę musiała pewnie chwilę poczekać. Jak w grudniu nie uda się okłady z borowiny. No i od stycznia symulacja poleci
Może to pytanie zabrzmi banalnie ale ryzykuje...jakie macie naturalne sposoby na poprawę owulacji? Ja piję siemię lniane [emoji6]
Ja piję od miesiąca zioła o. klimuszki, poza tym że smakowo przypadły do podniebienia, to chyba jednak coś działa bo mam lepszy śluz, tak prawie zawsze sucho, femibion "0" od 2 miesięcy teraz włączyłam koenzym Q10mam nadzieję, że wpłynie na lepszą jakość komórek jajowych jak już na ilośc nic nie mogę zrobić. Ale na te skutki będę musiała pewnie chwilę poczekać. Jak w grudniu nie uda się okłady z borowiny. No i od stycznia symulacja poleci