AniaL92
Fanka BB :)
GratulacjeCześćjutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml
co myslicie o wyniku?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCześćjutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml
co myslicie o wyniku?
DziękujeGratulacje![]()
Napewno wszystko będzie dobrzeDziękujejutro będę po USG to będę spokojniejsza
Ja już półtora roku także niedługoNie wiem ile to dla Ciebie długo ale od maja już zaczęlismy.
Może tak być, bo niskie jak dobrze pamiętam powinny się utrzymywać min. 5dni (u mnie zazwyczaj 6-8, ale było i 12 jak cykl mi się wydłużył). Wiesz ile trwa Twoja faza lutealna? Jeśli niskie temp zaczęły się w 8dc i będą trwać 6dni daje 13dc, więc może tak być, że w 13dc będzie owu i drugą fazę masz 15dniową, a może cykl Ci się skróci? Czekaj na skok temp, wtedy będziesz wiedzieć [emoji846]
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi. Faza lutealna w poprzednim cyklu trwała prawdopodobnie 14 dni. Coś czuję że w tym cyklu owulacja będzie wcześniej. Dziś test owulacyjny negatywny. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na wzrost temperatury.Zależy jakie niskie temp są w danym cyklu i jaki będzie skok... Ja np miewam cykle na wyższych ale i skok jest wyżej. Więc 6 niższych wyznaczy sam skok.
Trzymam kciuki! PowodzeniaJa już półtora roku także niedługopowodzenia jutro i spokojnej ciąży
![]()
Ja w 2021 będę miała 33, staramy się o pierwsze dziecko, obecnie w trakcie 4cs dopiero, co się miało wydarzyć już się wydarzyło [emoji2368]
Cześćjutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml
co myslicie o wyniku?