RoseGold
Fanka BB :)
aaa nie zrobiłaś jeszcze. To warto zrobić, bo krzywa dużo Ci powie. Na stronie o IO jest napisane, ze IO zaczyna się niby od 2, wiec idzie zgłupiećNo właśnie dlatego ciągle się na krzywa zbieram![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aaa nie zrobiłaś jeszcze. To warto zrobić, bo krzywa dużo Ci powie. Na stronie o IO jest napisane, ze IO zaczyna się niby od 2, wiec idzie zgłupiećNo właśnie dlatego ciągle się na krzywa zbieram![]()
a jak wyglada Twoja krzywa insulinowa?
zrób zrób, będziesz miała czarno na białym. A jaka masz glukozę na czczo?No właśnie nie robiłam, bo zawsze tylko wskaźnik oceniali. Chyba zrobię w końcu.
Ja brałam 2x1000 xr na noc i nie zauważyłam od początku żadnych ubocznychCo na to bierzecie dziewczyny, w jakich dawkach? Jak się czujecie po metforminie? U mnie to bardzo świeży temat, na razie brałam metę tylko przez 3 dni, bo złapało mnie uczulenie i musiałam wziąć sterydy (a przy metforminie nie można wg ulotki), ale szczerze mówiąc panicznie boje się tego leku![]()
Homa 3,7, a z krzywej wychodzi piękna IO (po dwóch godzinach insulina wciąż rośnie i jest 9 razy większa od tej na czczo)
zrób zrób, będziesz miała czarno na białym. A jaka masz glukozę na czczo?
No to glukozę masz ładną. Ja ostatnio miałam 100,6 a wcześniej 99 i nawet 118, wiec obawiam się, ze jak już się uda zajść w ciąże, to wlepią mi cukrzyceGlukoza 84
ja również się zgłaszam.Co na to bierzecie dziewczyny, w jakich dawkach? Jak się czujecie po metforminie? U mnie to bardzo świeży temat, na razie brałam metę tylko przez 3 dni, bo złapało mnie uczulenie i musiałam wziąć sterydy (a przy metforminie nie można wg ulotki), ale szczerze mówiąc panicznie boje się tego leku
Homa 3,7, a z krzywej wychodzi piękna IO (po dwóch godzinach insulina wciąż rośnie i jest 9 razy większa od tej na czczo)
Oczywiście, że jest szansa na owu. Moja przyszła ok 38 dcA co myślicie tym... Dla sportu robię te owulaki... Przedwczoraj nic, wczoraj nic. Dziś dwa zrobiłam i kreska oczywiście nie pozytywną, ale widoczna bez problemu. Mam 28dc bez potwierdzonej owulacji. Od tygodnia biorę Mace i miosogyn. Jest jeszcze szansa na owu? Albo na normalną @ bez owulacji?
mnie dopadła cukrzyca ciążowa, bardzo współczuję cukrzykom około 30tyg przestałam już radzić sobie dieta bo tylko jajka mi nie podnosiły cukru i dostałam insulinę.No to glukozę masz ładną. Ja ostatnio miałam 100,6 a wcześniej 99 i nawet 118, wiec obawiam się, ze jak już się uda zajść w ciąże, to wlepią mi cukrzyce![]()