Miłego dniaCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Miłego dniaCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
ja mam dzisiaj 1dc, po cyklu bez owulacji, przechodzę na diete oczyszczająca może coś wniesie pozytywnegoJa dzisiaj jestem w 5dc i czuję się bardzo dobrzesama już czekam kiedy będziemy mogli z mężem podziałać
![]()
przybijam piątkę tez 1dcMiłego poniedziałku!!
Mój zaczął się cudownie, o 3:30 przez potworne skurcze i przywitałam się z... Więc zaczynamy 6cs, remont prawie skończony, przeprowadzka na ostatniej prostej, te pokoje trzeba jakoś zapełnić
więc zaczynamy się diagnozować.
W związku z tym pytanie - czy któraś z was ma do polecenia miejsca/lekarzy w Katowicach lub okolicach do Sono HSG I badań nasienia?
Ja w tym tygodniu miałam testować, ale chyba jednak nie będę miała okazji, bo @ się zbliża... Jestem dziś strasznie obolała i humor gdzieś zgubiłamCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
O tak! Świetnie komponują się w sałatkachW pestkach słonecznika. Bardzo polecam, są nafaszerowane witaminami.Można dorzucić jeszcze pestki z dyni.
Ja tez biorę tran. I jeszcze biorę "multiwitamine" ( nie wiem jak to nazwać) i tam tez jest wit d.
kiedys pytałam czy wieci jaka jest różnica między d i np d3. Czy lepiej oba brać?
Ja dzisiaj zaczynam 6dc, okres się zakończył, więc i humor na lepsze fale wskoczyłCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
Trzymam za Was kciukiHej kochane ,
Chciałabym do Was dołączyćchodź chyba chwilkę za późno
O fasolkę staramy się od 3 lat , diagnoza to wrogość śluzu i inne przyczyny , 3 nieudane iui i nagle padło magiczne stwierdzenie nic teraz już nie zostało , przygotowujemy się do invitroWiec ok , ale stwierdziliśmy ze dopiero po weselu się będziemy startowali z invitro czyli po Maju
w grudniu normalnie okres dostałam i daliśmy sobie spokój ze staraniami i innymi oczekując Maja i startu z procedura
Aż tu nagle 15 stycznia coś mnie podkusiło żeby zrobić ostatni test który miałam w domu po tych wszystkich staraniach i jakie było moje zdumienie jak pojawiła się dość słaba kreseczka , co oczywiście na początku zwaliłam na pewnie zepsuty testwiec poszłam na betę i tu Buh 15 stycznia beta 15,20
znowu szok oczywiście niedowierzanie i wczoraj beta czyli po 48h 44,36 . Jak na razie przyrost ładny , nie nakręcam się ale głowa mała jaki szok
![]()