angeliskax
Moderator
A to czy owulka byla czy nie to mozna zrobic normalnie krew? Czy usg tylko?no nigdy nie miałam tak długiego cyklu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to czy owulka byla czy nie to mozna zrobic normalnie krew? Czy usg tylko?no nigdy nie miałam tak długiego cyklu
Nie tak do konca, ja przy progu 6 mialam owulacje, tylko monitoring jest w stanie dac jasna odpowiedz
no nigdy nie miałam tak długiego cyklu
A to czy owulka byla czy nie to mozna zrobic normalnie krew? Czy usg tylko?
oj uwierz ze nawet monitoring nie jest 100%Nie tak do konca, ja przy progu 6 mialam owulacje, tylko monitoring jest w stanie dac jasna odpowiedz
może cykl bez owulacyjny. Nie które kobiety mimo braku owu mają regularny okres a nie które mają nawet bardzo długie cykle. Ja np bez owulacyjne miałam nawet 100 dniowe. A jak mam owu między 13-15dc to okres przychodzi jak w zegarku 16dpono tu jest ten problem że prawdopodobnie nie mam owulacji, pęcherzyki rosną i nagle stają, zbadałam bo w sobote miałam dostać okres a od tej pory mam śluz taki jak podczas owulacji i dzisiaj 39 dc i okresu nie ma ani nic nie wiem
O jeżu! 100 dni ? Ja jak bylam w 45 dc to byłam już na USG i dostałam duphaston na wywołaniemoże cykl bez owulacyjny. Nie które kobiety mimo braku owu mają regularny okres a nie które mają nawet bardzo długie cykle. Ja np bez owulacyjne miałam nawet 100 dniowe. A jak mam owu między 13-15dc to okres przychodzi jak w zegarku 16dpo
Trzymamy kciuki
Trzymam kciuki@coca kiedy testujesz ?? Robisz bete przed odstawieniem luteiny w tym cyklu? Jak Twój wykres?
U mnie dziś 31dc wczoraj wykres niby spadł a dziś znowu w górze ale chyba u mnie nie jest miarodajne mierzenie temp bo dzieci mi sie budzą na mleko albo tulenie w nocy i jak śpię 3 h przed pomiarem ciągiem to jest sukces a nie norma. Czekam czy jutro @ przyjdzie czy nie2 Apki pokazują @ na dziś a jedna na jutro.