• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Chyba jeszcze żyje 😉 termin @ na 29/30/31 więc zobaczymy 😊 kciuki jak co cykl, przyjmowane są z radością 😉
A Ty jak tam?
To zaciśnięte! Coś czuje ze styczeń będzie szczęśliwy :-D
Ja niby dziś miałam dostać @ tzn w czwartek bo za chwilę 32dc wjezdza. Nie wykluczone że rano zatestuje w zależności od temp jaka mi wyjdzie choć rozum podpowiada by czekać co najmniej do soboty. Pracuje do 15:30 więc przynajmniej nie będę mieć czasu myśleć o głupotach :-D

To zaciśnięte! Coś czuje ze styczeń będzie szczęśliwy :-D
Ja niby dziś miałam dostać @ tzn w czwartek bo za chwilę 32dc wjezdza. Nie wykluczone że rano zatestuje w zależności od temp jaka mi wyjdzie choć rozum podpowiada by czekać co najmniej do soboty. Pracuje do 15:30 więc przynajmniej nie będę mieć czasu myśleć o głupotach :-D
To jak najbardziej trzymam kciuki żeby to było to ❤️

Strasznie kiepski lekarz :/ nie mowie, ze takie kwiatki sie nie zdarzaja, ale ufam lekarce, ktora mi robila usg. Ponizej 1 nie ludzilabym sie, ze owu byla, ale czy musi byc min 10? Dopytam lekarza [emoji2368]

Dlatego zmieniłam [emoji16]

Pytałam dwóch ginekologów i oboje powiedzieli, ze powyżej 10 można przyjąć ze była. No i pełno dziewczyn z forum takie same informacje otrzymało od swoich ginekologów.

Wiesz, to zapewne se statystyk wynika, a nie ze jakaś magiczna bariera [emoji6] pewnie im współczynnik procentowy powyżej tej wartości rósł lawinowo i to dlatego taka przyjęta granica [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry