Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszytko powyżej 10 jest wynikiem ok, więc 14,8 to też okA co sądzicie o progesteronie 14,8 (8dpo)? Jest okej czy tak bez szalu?
A co sądzicie o progesteronie 14,8 (8dpo)? Jest okej czy tak bez szalu?
Parę podstawowych informacjiU mnie w poprzednim cyklu niestety się nie udało. Teraz nowy cykl dokladnie 9 dzien z 26 bylam na wizycie u giną powiedział że pecherzyk się rozwija jest 1.05cm jak myślicie jest szansa na urośnięcie do prawidłowych rozmiarów jakie powinien mieć?
Chciałam sprawdzić, czy mam owulacje i jak wgl ten progesteron wyglada, czy np nie jest go za mało i to jest przyczyną Naszych niepowodzeń.Jest w porządku. W jakim celu badanie?
Ja używalam z Davida. Sprawdzily się z mierzeniem temperatury.Dziewczyny a jakie testy owulacyjne polecacie ?
Ja mam tak samo jak tyNiby się powinno, ale mi nie zawsze się chcę a pozatym lubię długo się przytulać po i oglądać sobie coś w TVna szczęście nie wiem co to zapalenie pęcherza albo infekcja, nigdy nie miałam
![]()
Chciałam sprawdzić, czy mam owulacje i jak wgl ten progesteron wyglada, czy np nie jest go za mało i to jest przyczyną Naszych niepowodzeń.