Gwiazdka94
Fanka BB :)
Mimo ze mamy takie samo zdanie na temat tego POSTU, i tak postanowilas zwrocic mi uwage na nazewnictwo? Zwal jak zwal, na pewno nie jest to dieta ODCHUDZAJACA jak niektorzy traktuja ten POSTTo nie dieta, to post
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mimo ze mamy takie samo zdanie na temat tego POSTU, i tak postanowilas zwrocic mi uwage na nazewnictwo? Zwal jak zwal, na pewno nie jest to dieta ODCHUDZAJACA jak niektorzy traktuja ten POSTTo nie dieta, to post
Mimo ze mamy takie samo zdanie na temat tego POSTU, i tak postanowilas zwrocic mi uwage na nazewnictwo? Zwal jak zwal, na pewno nie jest to dieta ODCHUDZAJACA jak niektorzy traktuja ten POST
Hej to mój pierwszy wpis tutaj.
Zaczęliśmy się starać z mężem ostatnio o pierwsze dziecko, robiłam testy owulacyjne, niestety z porannego moczu przez co mogły być wyniki zakłamane, ale współżyliśmy w dzień, gdzie kreski były mocniejsze (choć była mała różnica). Śluz nie wydawał mi się jakiś płodny ale były to raczej dni środkowe, a mam w miarę regularne miesiączki (choć od czasu do czasu są zachwiania) Do następnej miesiączki teoretycznie mam jeszcze około 8 dni. Od kilku dni czuje mniejszy apetyt, odbija mi się częściej, jakby lekkie nudności czasami, choć wydawało mi się że to trochę za wcześnie, 5 dni po stosunku bolało mnie trochę bardziej jak na okres podbrzusze i jak poszłam do toalety to zauważyłam na papierze śluz (taki jak bardzo płodny, jak jajko kurze ale delikatnie zabarwione jakby krwią) i teraz zagwozdka czy to implantacja czy przesunięta owulacja i jest to plamienie owulacyjnechoć nie przypominam sobie jeszcze takiego uczucia w podbrzuszu przy owulacji... Może to tylko moje urojenia, a może nie...
![]()
Taka prawda,że gdy człowiek się stara to wyszukuje tych objawówTo jeszcze za wcześnie na objawy, też to przerabialam. Miesiąc w miesiąc szukałam u siebie objawów ciąży... zapachy mi przeszkadzały, cycki bolały itd. Teraz odpuscilam bo już zaczynałam popadać w obłęd i żyłam od @ do @.
Tak wiem i łatwo się mówi innym "odpuść " zajmij głowę czymś innym...Taka prawda,że gdy człowiek się stara to wyszukuje tych objawówI nakręca się jak głupi. Sama jestem najlepszym przykładem
![]()
Zdecydowanie nie jest łatwo odpuścić, głowa ciągle w jednym temacie..Tak wiem i łatwo się mówi innym "odpuść " zajmij głowę czymś innym...
Ja miałam robione w styczniu HSG i jak usłyszałam że wszystko jest ok to postanowiłam, że co ma być to będzie...