Marlena1993
Aktywna w BB
Ja biorę! W ogóle mnie nie bolą, ale może dlatego, że moje piersi są tak znikome, że nie ma co tam bolećKobietki czy któraś bierze duphaston?
Czy was przez ten lek też tak bolą Piersi? Ja już nie mogę wytrzymać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja biorę! W ogóle mnie nie bolą, ale może dlatego, że moje piersi są tak znikome, że nie ma co tam bolećKobietki czy któraś bierze duphaston?
Długo go już bierzesz?Kobietki czy któraś bierze duphaston?
Ja widze 2 kreskeWierze ! Ja się zastanawiam czy sobie po prostu nie wkręcam , mąż kazał mi wziąć głęboki oddech i ze spokojem ... żebym nie cierpiała tak jak w styczniu ... Przebija lekko , no nie mogę zrobić zdjeciaChyba że już
wariuje .... Zobacz załącznik 1244261
Kurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie ciepleJa biorę! W ogóle mnie nie bolą, ale może dlatego, że moje piersi są tak znikome, że nie ma co tam boleć![]()
![]()
Mówisz o moim teście ? To nie tylko ja mam zwidyJa widzę kreske 2![]()
Może to dobry znakKurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie cieple
Sama juz nie wiem w październiku jak miałam biochemiczna to wtedy miałam bardzo tkliwość Piersi
A od stycznia jak mam duphaston to bola bardzo podobnie Tyle, że w styczniu bolały dopiero po 2 tabletce a w tym cyklu zaczęły boleć przed braniem leku a teraz to masakra
Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ale białoMoże to dobry znak??
Jak są silni to przetrwająWczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ale białoale może za wcześnie zrobiony
Pokazuje mi żeby testować dopiero w niedzielę
Dodatkowo nie wiem czy jest wgl sens robienia testów w tym cyklu bo stosunek byl 11 dnia cyklu a owulacja 13, ciekawe czy żołnierze przetrwały 2 dni
Trzymam kciuki, uda się w końcu!Jak są silni to przetrwająJa ten cykl miałam rozchybotany napewno ... 5.01 wyciągnęłam spirale i 28.01 dwie krechy ... 1.02 miesiączka ... ale mąż twierdzi że on ma weteranów i dadzą radę ! I jak prezent z moich urodzin ( 28.01 miałam urodziny ) nie wypalił bo poszło z małpą to na dzień kobiet musi się udać
taką ma taktykę
![]()
Kurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie cieple
Sama juz nie wiem w październiku jak miałam biochemiczna to wtedy miałam bardzo tkliwość Piersi
A od stycznia jak mam duphaston to bola bardzo podobnie Tyle, że w styczniu bolały dopiero po 2 tabletce a w tym cyklu zaczęły boleć przed braniem leku a teraz to masakra