• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Może podpowiecie co bierzecie innego na rośnięcie pęcherzyków? Trochę mnie to podłamało, że przy stymulowanym cyklu brak owulacji ☹
Słyszałam i czytałam o preparacie Miovelia NAC. Dostępny bez recepty, ale planuję przetestować za jakiś czas na sobie. Bierze się też przez 5dni od 5dc.

@Aga87lan z testów owu mogę polecić rossmannowskie facelle. Są jak dla mnie najbardziej czytelne.

Nie wytrzymalam i poszłam dziś na bete rano bo codziennie od 2 tyg boli mnie brzuch.. Wynik 1,20..a normy podane u mnie w labo 1,20-413 243 to 1-8 tydzien... Nie wiem co myśleć..

Radziłabym udać się do lekarza, skoro od 2 tygodni boli Cię brzuch. Jeśli jesteś w 23 dc to 2 tygodnie temu nawet jeszcze nie miałaś owulacji, więc na pewno ten ból nie jest związany z ewentualną ciążą (pomijając już fakt, że takie dolegliwości w ciąży to raczej dopiero w okolicy terminu @ a nie kilka dni przed). Na Twoim miejscu skontaktowała bym się z ginekologiem, bo ból podbrzusza przez tyle czasu w środku cyklu nie jest niczym normalnym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry