Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Bardzo dziękuje za odpowiedz@Blondynka w sieci jeśli jesteś tydzień po owulacji to masz właśnie bardzo wysoki progesteron i stąd takie objawy. To nie kwestia ciąży ani miesiączki. Ja tak mam w każdym cyklu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dziękuje za odpowiedz@Blondynka w sieci jeśli jesteś tydzień po owulacji to masz właśnie bardzo wysoki progesteron i stąd takie objawy. To nie kwestia ciąży ani miesiączki. Ja tak mam w każdym cyklu.
Idę spaćDziewczyny, co robicie jak totalnie nie macie ochoty i nastroju ale wiecie że jest dzień owu i trzeba robić bobosexy?Działacie na siłę czy odpuszczacie? Strasznie nie lubię takich wymuszonych przytulanek ... Wczoraj miałam taką sytuację że po prostu poszłam spać, ale przytulanki były dzień wcześniej więc może cykl jeszcze nie stracony...
Ja testowalam 30 dzien cyklu test negatywny, okresu brakDzień dobry dziewczynyŻyczę Wam miłego dnia
U mnie tak piękne słoneczko od rana, że aż chciało się podnieść z łóżka i od razu humor lepszy
Któraś dziś testuje?
![]()
Ja testowalam 30 dzien cyklu test negatywny, okresu brak[emoji17]w tamtym msc cykl 31 dni....
Ja testowalam 30 dzien cyklu test negatywny, okresu brakw tamtym msc cykl 31 dni....
No nie wiedziałam tego to mój 2 cykl staran nie zaglebialam sie w to wszystko do tej pory 22 24 luty mialam owulacje wedlug mnie ..Ale wiesz, ze ważniejsze jest ile jesteś dpo niż w którym dc jesteś, prawda? [emoji6]
No nie wiedziałam tego to mój 2 cykl staran nie zaglebialam sie w to wszystko do tej pory 22 24 luty mialam owulacje wedlug mnie ..