Angiee
Fanka BB :)
Dzięki, właśnie sobie czytałam u Pana Tabletki i rzeczywiście on to też polecaDużo dziewczyn (ja tez) bierze Mama DHA premium plus. Ostatnio lekarz mi potwierdził, że to bardzo dobry wybór.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, właśnie sobie czytałam u Pana Tabletki i rzeczywiście on to też polecaDużo dziewczyn (ja tez) bierze Mama DHA premium plus. Ostatnio lekarz mi potwierdził, że to bardzo dobry wybór.
Na temat żelaza się niewiele wiem niestety, ale ja bym założyła, że jest OK i że przy takim wyniku nie trzeba go dodatkowo suplementować, ale zapytaj lekarzaDzięki, właśnie sobie czytałam u Pana Tabletki i rzeczywiście on to też polecaZastanawiam się jeszcze, co z żelazem - mój ostatni wynik to 89 przy normach 50-170, to chyba nie muszę tego jeszcze podbijać, prawda? Sorki, że tutaj tak wypytuję, ale mam jakiegoś pecha do lekarzy. Niby badają dokładnie, ale mam wrażenie, że jeśli chodzi o przygotowanie do ciąży to bardzo lekceważą temat.
Mój ginekolog poleca femibion 0 a co do żelaza to masz prawidłowy wynik, nie potrzeba braćHej, odświeżam temat suplementów, które warto brać przed ciążą. Jestem po poronieniu i po cp, kolejne starania możemy zacząć jakoś w lipcu. Wczoraj rozmawiałam z ginekologiem, to stwierdził, że mogę już sobie zacząć brać kwas foliowy. Tylko zastanawiam się, czy taka zwykła dawka wystarczy, bo w grudniu byłam leczona metotreksatem ze względu na cp. Przed tą ciążą brałam femibion 0 i planuję do niego wrócić. Wyczytałam tutaj, że warto jeszcze brać pregna DHA, ale to chyba dopiero w ciąży, tak? Proszę o wskazówkiNie chcę panikować i wykupować całej apteki, ale jeśli jest coś, co może pomóc w prawidłowym rozwoju ciąży, to dlaczego tego nie robić?
W listopadowo-grudniowym cyklu miałam bóle jajnika jak zwykle od ok 10 dc, a owulacja mocno się przesunęła i była dopiero 39 dc.Dziewczyny ponieważ wszystkiego się jeszcze uczę to mam pytanko, czy można np czuć jajnik w okresie okolo owulacyjnym gdy tej owulacji nie ma?
Ja osobiście łykam Olimp witamin mama, skład jest bardzo dobry. Biorę już jakieś ponad pół roku i jestem z nich bardzo zadowolona.Hej, odświeżam temat suplementów, które warto brać przed ciążą. Jestem po poronieniu i po cp, kolejne starania możemy zacząć jakoś w lipcu. Wczoraj rozmawiałam z ginekologiem, to stwierdził, że mogę już sobie zacząć brać kwas foliowy. Tylko zastanawiam się, czy taka zwykła dawka wystarczy, bo w grudniu byłam leczona metotreksatem ze względu na cp. Przed tą ciążą brałam femibion 0 i planuję do niego wrócić. Wyczytałam tutaj, że warto jeszcze brać pregna DHA, ale to chyba dopiero w ciąży, tak? Proszę o wskazówki [emoji3526] Nie chcę panikować i wykupować całej apteki, ale jeśli jest coś, co może pomóc w prawidłowym rozwoju ciąży, to dlaczego tego nie robić?
Uu to nieźle się przesunęło.W listopadowo-grudniowym cyklu miałam bóle jajnika jak zwykle od ok 10 dc, a owulacja mocno się przesunęła i była dopiero 39 dc.
Raz do roku mam taki wybrykUu to nieźle się przesunęło.