Gryfin
Fanka BB :)
3 lata się już starasz? Ja jestem 94 ale z października więc prawie jak 95Haha nie wiem, może przez tych wszystkich lekarzy którzy mi przez 3 lata wmawiali że takie młode kobiety jak ja bez problemu zachodzą w ciążę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
3 lata się już starasz? Ja jestem 94 ale z października więc prawie jak 95Haha nie wiem, może przez tych wszystkich lekarzy którzy mi przez 3 lata wmawiali że takie młode kobiety jak ja bez problemu zachodzą w ciążę![]()
Ja styczeń i to początek wiec prawie 943 lata się już starasz? Ja jestem 94 ale z października więc prawie jak 95![]()
Ja tak samo! Nie dość że ten sam rocznik to jeszcze soul sister!Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścićJa już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama”
![]()
Ja jestem z czerwca 95'3 lata się już starasz? Ja jestem 94 ale z października więc prawie jak 95![]()
Ja też od dawna marzę o dziecku, a właśnie w tamtym roku w końcu podjęliśmy decyzję. Teraz jeszcze trochę czekania, bo dopiero w lipcu możemy się starać, ale szczerze mówiąc ten czas strasznie szybko leci. Co do wieku - mnie wkurza, jak mi lekarze wmawiają, że jestem taka młoda i nie ma się co spieszyć. Kurczę, ja chcę mieć trójkę, to kiedy zacząć jak nie teraz?Najlepiej jednym uchem wpuścić, drugim wypuścićJa już dawno marzyłam o dziecku, tak naprawdę chyba od 20roku życia, ale wtedy nie myslalam żeby się za to zabierać, ale gdzieś zawsze były takie ciepłe myśli „już nie mogę się doczekać jak zostanę mama”
![]()
Mnie też to doprowadza do szewskiej pasji, ja nie chcę mieć dzieci za 5 czy 10 lat tylko TERAZ, nie rozumiem że niektórym jest tak ciężko to zrozumieć? Mój mąż jest 6 lat ode mnie starszy, w tym roku 32 kończy i też mówi że przez tych lekarzy zostanie w końcu ojcem jak skończy 40.... Poza tym też chciałabym mieć dużą rodzinę, sama mam dwójkę rodzeństwa i nic lepszego nie mogło mnie spotkać. Na szczęście w styczniu tego roku trafiliśmy na bardzo dobrą klinikę leczenia niepłodności i W KONĆU ktoś nas wziął na poważnie i wdrożył odpowiednie kroki żeby nam pomócJa też od dawna marzę o dziecku, a właśnie w tamtym roku w końcu podjęliśmy decyzję. Teraz jeszcze trochę czekania, bo dopiero w lipcu możemy się starać, ale szczerze mówiąc ten czas strasznie szybko leci. Co do wieku - mnie wkurza, jak mi lekarze wmawiają, że jestem taka młoda i nie ma się co spieszyć. Kurczę, ja chcę mieć trójkę, to kiedy zacząć jak nie teraz?![]()
To ja listopad 93 wiec prawie 94Ja styczeń i to początek wiec prawie 94![]()
Powiem Wam dziewczyny, że jestem wdzięczna za to forum i za Waschociaż nie zawsze jest tu kolorowo i czasem zdarzają się zgrzyty to wiem, że sama bym sobie nie dała rady przez te wszystkie miesiące starań i sama też bym się tyle nie nauczyła w tak krótkim czasie co od Was
Dziękuję
<wzrusz>
Ps: Ojjjj chyba @ roku się zbliża![]()