Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś mi się kojarzy, że któraś wspominała o Flo, ale będę wdzięczna za szerszy odzew to sobie obczaję, która by mi najbardziej pasowałaA tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu
![]()
Ja używam Premom do testów owu, Flo do wykresów a OvuFriend do objawów. OF często się rypie i u mnie nie ogarnia długości fazy lutealnej. Najbardziej pasuje mi Flo. Dziewczyny chwalą sobie tez FertilityFriend.Coś mi się kojarzy, że któraś wspominała o Flo, ale będę wdzięczna za szerszy odzew to sobie obczaję, która by mi najbardziej pasowała![]()
A tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie [emoji6]) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu [emoji4]
Ja używam tejA tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu
![]()
SuperJa używam Premom do testów owu, Flo do wykresów a OvuFriend do objawów. OF często się rypie i u mnie nie ogarnia długości fazy lutealnej. Najbardziej pasuje mi Flo. Dziewczyny chwalą sobie tez FertilityFriend.
Dzięki cocaFertility Friend, OvuFriend, Flo, Premom, Femometer
Ja też polecam FloA tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu
![]()
Dzięki coca [emoji4] a czy któraś z nich wg Ciebie wiedzie prym? Albo czy wobec której masz jakieś zastrzeżenia, coś nie działa najlepiej lub Ci po prostu nie pasuje? Bo u mnie minie pewnie sporo czasu nim sobie jakąś opinie wyrobię [emoji28] wiec cenna każda opinia [emoji4]