matkaniewariatka
Fanka BB :)
Jak beta niespełna tydzien temu wykluczyła ciążę, to już nie robiłamRobiłaś ponowny test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak beta niespełna tydzien temu wykluczyła ciążę, to już nie robiłamRobiłaś ponowny test?
moja droga, nie przejmuj się, pisałam tu nie dalej jak kilkanaście godzin temu, ze w poprzednim cyklu miałam 10 testów i wytestowałam wszystkieDziewczyny oszalałam znówmiałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło?
teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ
nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię
![]()
Cierpliwości to ja nie mam za grosz...
Dziewczyny oszalałam znów [emoji38][emoji2962] miałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło? [emoji38] teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ [emoji1787][emoji1787][emoji1787] nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię [emoji2962][emoji38]
Ja dzisiaj też mam krwawienie ale zadnych dolegliwości bólowych oprócz piersi co mnie w ogole ciekawi. Jesli @ sie rozkreci ładnie to wieczorem bede wiedziala ze to 1dcJa miałam 1dc 25.02 a dziś już 3dc@ mnie zaskoczyła w tym cyklu i przyszła wcześniej niż powinna
![]()
Dziewczyny dostałam już część wyników, możecie coś o nich powiedzieć? Wydaje mi się, że są w normie jak na 3dc i chyba jest ok [emoji848][emoji110]
10 najlepiej, bo wtedy nie zaskoczy Cię nic. Jak ja bylam w 12 dc przy cyklach to zostalam poinformowana ze owu juz bylaMam pytanie. Zakładając że do tej pory raczej miałam regularne cykle po 28-29 dni to według Was którego dnia najlepiej by było udać się na monitoring? To będzie mój pierwszy, różne informacje czytam w internecie. Niektórzy zalecają 10dc, inny 12dc![]()
Wiem wiem, jeszcze czekamJak dostaniesz LH to sprawdź jego stosunek do FSH [emoji6]
Ja chcialam jutro isc na bete, ale krwawienie lekkie mam i podekrzewam ze w tym miesiacu @mnie zaskoczyła......Dziewczyny oszalałam znówmiałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło?
teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ
nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię
![]()